bak dost kımlık sınemasını eledık fazla senaryo kalmadı gerıyeDost araba carparmazsa sizde para![]()
bak dost kımlık sınemasını eledık fazla senaryo kalmadı gerıyeDost araba carparmazsa sizde para![]()
Deve kuşu gibi toprağın altına gir carpmasin arabaDost araba carparmazsa sizde para![]()
Sağlık olsun dostum sırtlanda senaryo bitmezbak dost kımlık sınemasını eledık fazla senaryo kalmadı gerıye
Kafayı kurtarayim derken belden olmayalım dostDeve kuşu gibi toprağın altına gir carpmasin araba
Bel önemli tabiKafayı kurtarayim derken belden olmayalım dost
Senaryoların zayıf kaliyo dost benden puanı düşük alırsın sinemayı sağlam yap kalemini kaydirmadan yaz dostSağlık olsun dostum sırtlanda senaryo bitmez
dıkkat et dost burdakı sırtlanlar senın yazdıgın sınemaları onceden kendı cevırmısSağlık olsun dostum sırtlanda senaryo bitmez
Dost bu sinemalarla mezar seni nasıl kabul etcek onu merak ettim dostBizim bankanin yıkım kararı var inşallah yerindedir banka
Erken kalkan erken yol alir manteletesini kendine örnek aldığın için sana sevgim bir kat daha arttı sahtekar dostumBizim bankanin yıkım kararı var inşallah yerindedir banka
Teşekkürler dostErken kalkan erken yol alir manteletesini kendine örnek aldığın için sana sevgim bir kat daha arttı sahtekar dostum
erken kalkan dedın sınemayı bozdun dost uyuya kalmısım sınemasını da eledık kımlık sınemasıda gıttıErken kalkan erken yol alir manteletesini kendine örnek aldığın için sana sevgim bir kat daha arttı sahtekar dostum
Dost milletin mezarını kürekle kazıyorlar benimkini kepçeyle kazacaklaeDost bu sinemalarla mezar seni nasıl kabul etcek onu merak ettim dost
Uçak kazası kaldı dost yarın sinemada bankaya uçak düştü derse dost şaşırmaerken kalkan dedın sınemayı bozdun dost uyuya kalmısım sınemasını da eledık kımlık sınemasıda gıttı
sınema kalmadı dost elımızde
para nerden geldı dıye bloke koymasın banka hesaba dost bu sınema olabılır bakUçak kazası kaldı dost yarın sinemada bankaya uçak düştü derse dost şaşırma
Bence karşıdan karşıya geçerken araba çarptıda diyebilir dost sahtekar dostumuz hastane masrafları için dm kutumuzu mesajla doldurabilir dostpara nerden geldı dıye bloke koymasın banka hesaba dost bu sınema olabılır bak
Güzel kazanç dost ,kolay paraÇok eskiden coinzo diye bir hesap açmıştım.oynayli hesabım.Bir iki yıl önce bit yerde okudum ardından giris yaptım.400 conzo kripto vardı eklenmiş.bunu tl.ye çevirip 385 gibi direk bir dk da papapara ya çekim yaptim.Sizlerde eski onaylı hesap varsa kontrol ettinizmiEkli dosyayı görüntüle 223576