- 40,143
- 20,821
- 113
2 saat yattım bende 17-19 arasıAkşam yattim biraz
2 saat yattım bende 17-19 arasıAkşam yattim biraz
Ben oruçlu oruçlu dinlicem dost yazdığı senaryolar bayat uykumu getircegi içinyarın cok buyuk sınema doncek dost cayını cekırdegını hazırla sımdıden
Bedel ödeyecem dost bu yollar taş diken dolu bunu bilerek girdik bu yolaYalnız bizi sevmenin bedeli ağır dost kuru Kuru sevgiyi Erhan dostumuz sevmez dost uyandırıyım dedim seni
Oran 5.002.5 üst derim.bakin seyredin.Ekli dosyayı görüntüle 223573
@Ehlen08 o da ödeyecek elbet 🤣🤣Bedel ödeyecem dost bu yollar taş diken dolu bunu bilerek girdik bu yola
Helal dost jargonu kapmissinBedel ödeyecem dost bu yollar taş diken dolu bunu bilerek girdik bu yola
Depe mi oynadın
Adamı unutmucak kadar aklında tutmussun dost konseydeki ismin testere dost@Ehlen08 o da ödeyecek elbet 🤣🤣
90+6 dakika
Çok kindarımdır huyum kurusunAdamı unutmucak kadar aklında tutmussun dost konseydeki ismin testere dost
Konseyin kıyım islerine sen Bakcan dost biz insanın kindar oldugunu uzaktan bile anlarız dostÇok kindarımdır huyum kurusun
Ne konseyi " kurtlar vadisi" benzer filmlerden mi.Adamı unutmucak kadar aklında tutmussun dost konseydeki ismin testere dost
5500 tl kazanç geçmişim var 7 frespin deBen hotline-2 hastasıyım
Bu oyunun eğlence modunu yüzlerce frespin satın alarak deniyorum çözdüm bu oyunu spin tam dönerken parmağı tıklayınca 3 hat geliyor..
Senide omer baba yapalim konseyde reis kafamızı ütülersinNe konseyi " kurtlar vadisi" benzer filmlerden mi.