cv at erkana dost calısmıyosan bulsun bı ısÇalışıyım diyom nesine inanmıyon dost anlamadım açık be net ol
sınema sektorunde elı ayagı uzundur
cv at erkana dost calısmıyosan bulsun bı ısÇalışıyım diyom nesine inanmıyon dost anlamadım açık be net ol
Nasıl çalışma bu dost akşamdan beri forumdasin yorulmuyon mu hiç uykun yok mu uyuz ettin beni uyumadan ayakta durmanın formülünü bize de verde bizde nasiplenelim dostÇalışıyım diyom nesine inanmıyon dost anlamadım açık be net ol
Alla alla inanmama sebebini söyle de bilelim dostcv at erkana dost calısmıyosan bulsun bı ıs
Dost biz kendimize bulamıyoz ki dostumuza iş çözelimcv at erkana dost calısmıyosan bulsun bı ıs
para olsa bı ajans kursak turkıyede kı en buyuk yeteneklerı ortaya cıkarırızDost biz kendimize bulamıyoz ki dostumuza iş çözelim
Sırtlan olmak her babayiğidin harcı değil dost 2 saat yetiyor idare ediyoz az yemek az içmek az uykuNasıl çalışma bu dost akşamdan beri forumdasin yorulmuyon mu hiç uykun yok mu uyuz ettin beni uyumadan ayakta durmanın formülünü bize de verde bizde nasiplenelim dost
Bize tras ali berber diyon gibi yorumladım dost yorumunuSırtlan olmak her babayiğidin harcı değil dost 2 saat yetiyor idare ediyoz az yemek az içmek az uyku
Yönetmen ben olayım dost sen kameralar önünde şov yaparsın dost seversin rüzgarı olmami dostpara olsa bı ajans kursak turkıyede kı en buyuk yeteneklerı ortaya cıkarırız
sınema sektoru yenıden sekıllenır dost
maho yu nereye koycaz dostYönetmen ben olayım dost sen kameralar önünde şov yaparsın dost seversin rüzgarı olmami dost
Sevgine nail olduysak bu şeref bize ait dostSürekli online değilim ramazana has dostum,bide sizleri sevdim ondan burdayım
Tuvalet temizlesin dost işin büyüğü küçüğü olmaz dostmaho yu nereye koycaz dost
Ramazandan sonra uyku normale döner bu arada A.Mineiro de attı zebra reis 🤣🤣Sevgine nail olduysak bu şeref bize ait dost
Bende çalışıyorum 4 saat sonra işteyim.Nasıl çalışma bu dost akşamdan beri forumdasin yorulmuyon mu hiç uykun yok mu uyuz ettin beni uyumadan ayakta durmanın formülünü bize de verde bizde nasiplenelim dost
yarın cok buyuk sınema doncek dost cayını cekırdegını hazırla sımdıdenTuvalet temizlesin dost işin büyüğü küçüğü olmaz dost
Aynı benBende çalışıyorum 4 saat sonra işteyim.
Akşam yattim birazBende çalışıyorum 4 saat sonra işteyim.
Yalnız bizi sevmenin bedeli ağır dost kuru Kuru sevgiyi Erhan dostumuz sevmez dost uyandırıyım dedim seniRamazandan sonra uyku normale döner bu arada A.Mineiro de attı zebra reis 🤣🤣