http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 15 Ekimde 140.000 Bin TL Param Olacak Ne Yapmalıyım

djkanki09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
221
82
28
Abi benimde 7 Ekim doğum günüm hemen dilencilik yapmayın neden bu kumarbazlarda beyin yok anlamıyorum kendimde dahil ne olursanız olun kimseye muhtaç olmayın bu arada 3 sene önce arabamın parasını katliyayim diye kripto kaldiraca girdim pic oldu sende sakın kardeşim kaldıraç yada kumara atma son pişmanlık fayda etmez benden sana abi tavsiyesi👍

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,619
11,623
113
Altın yap parayla kenarda dursun. Zor gününde lazım olur.

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,215
453
83
telefon al telefonun vs kötüyse nakitin altinin olursa rahat durmazsin gibi sen gerek yok telefonum var dersin en azindan

djkanki09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
221
82
28
Sakamisin dostum sen adamın parası pic olursa senmi karsiliycan sakın kumara yatırma kanki git pi coin al parça parça şu an en dip seviyelerde çıkarsa büyük kazandirir yada kendini yutamiyorsan bir yere kilitle ya para olarak yada kripto olarakmi belli bir süre cekeme sonra ev alacak pozisyona gelene kadarda devam et ister bankaya faize köy yıllık ister altına yatir

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
627
113
Şuan kripto en dip seviyede mi. Kardeş sen akıl verme lutfen

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Stake e atsın kripto çeksin
umarım kaybetmezde ondan sonra psikolog parasıda arar hale gelir ev alıcam derken :) aslında eminevimde güzel kampanyalar var ilk önce belli bir tutar veriyorsun sonra senin alım gücüne göre güzel bir yol haritası çıkartıyorlar mesela 12 ay faiz koymadan taksite bindirmiyor sonrada ödeme gücüne göre güzel taksit yapıyorlarda ama dediğim gibi biz ağzımızı boşa yoruyoruz bu arkadaş kafasına koymuş kumar oynayacak

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
627
113
umarım kaybetmezde ondan sonra psikolog parasıda arar hale gelir ev alıcam derken :) aslında eminevimde güzel kampanyalar var ilk önce belli bir tutar veriyorsun sonra senin alım gücüne göre güzel bir yol haritası çıkartıyorlar mesela 12 ay faiz koymadan taksite bindirmiyor sonrada ödeme gücüne göre güzel taksit yapıyorlarda ama dediğim gibi biz ağzımızı boşa yoruyoruz bu arkadaş kafasına koymuş kumar oynayacak
Boşver kanka. Oynasın kaybetsinde aklı başına gelmesin.🤣

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,414
874
113
Sana acımıyorum bu konuyu açan arkadaş çünkü gram beynin yok bence..ne desek boş o yüzden.

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
714
113
Kim ne derse desin o parayı parça parça kumara basacaksın her kaybettiğinde bi sonra ki yatırımı daha fazla yapıp hepsini batıracaksın sana bakınca kendimi gördüm o para bi ev parasına dönüşmez Max win alırım yüksek betten düşüx X yakalasam bile yeter gibi düşüncelerin varsa vazgeç

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,491
8,543
113
heyecanla bekliyorum bu arkadaş all in yaparsa tersini oynacağım şans oyununa hazırlık yapan her zaman kaybeder

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,818
535
113
15 ekim inşallah kurtuluş olur