- 8,947
- 3,104
- 113
Fatura ödeme diyom hatta pos cihazı desen kullanılmıyor ne olucak yasadışı zaten iyi paralar aldı millettenhepsi yasadışı dir millet niye payfix kullansin mk
Fatura ödeme diyom hatta pos cihazı desen kullanılmıyor ne olucak yasadışı zaten iyi paralar aldı millettenhepsi yasadışı dir millet niye payfix kullansin mk
Şuan tek çözüm bakalım aktif olucakmı sitelerde şuan payfix yatırmada banka hesapları bile yokUmarım sen haklı çıkarsın
Kullanilmaz arkadas birsuru dijital cuzdan var yada kripto ordan devamNe olucak kral piyasada olmasa daha iyi zırt pırt bununlamı uğraşacagız
Bu ile payco kesintisi yok kripto daha sıkıntılıKullanilmaz arkadas birsuru dijital cuzdan var yada kripto ordan devam
Onlar büyük başların peşindemasak uzun suredır takıpteymiş zaten bıze ucu dokunacak olsaydı payfıx ve banka hesabı kapanırdı son 4-5 ayda kapnan olduysada buyuk ıhtımalle ceza kesılır radara gırdı demek
bence şirketlere ve flash tvye kayyum atanması icin bu bi bahane oldu kayyum yönetir papara gibi birine devrederler herkes ekmeğine bakar ama acılsada uzak durunmasak uzun suredır takıpteymiş zaten bıze ucu dokunacak olsaydı payfıx ve banka hesabı kapanırdı son 4-5 ayda kapnan olduysada buyuk ıhtımalle ceza kesılır radara gırdı demek
Niyee içeriye gireyim e saf yavrum vergimi verdim senelerce bu ülke için çalıştım emek verdim ülkemi satmadım irlegal iddaa oynadımTüpçünün
zsten boş yaşıyormuşsun hiç bişeyin yok gir içeri bak keyfine ne devlete ne millete bi faydan var
açılsada zate göz göre göre heralde rısk almaz gercı bızım ınsanımız akıllanmazbence şirketlere ve flash tvye kayyum atanması icin bu bi bahane oldu kayyum yönetir papara gibi birine devrederler herkes ekmeğine bakar ama acılsada uzak durun
Açılsada risk alırım dost valla eskidemde riskliydi riskli olmayan varmı acabaaçılsada zate göz göre göre heralde rısk almaz gercı bızım ınsanımız akıllanmaz![]()
Senin gibi bomboş adama verilecek cevabım yok totosss hayatta bir baltaya sap olamamiss insanlarla diyalog kuruyorum artist kendi halinde takıl . Hayret birşey yahuu .🥴👍🏻Tüpçünün
zsten boş yaşıyormuşsun hiç bişeyin yok gir içeri bak keyfine ne devlete ne millete bi faydan var
Olsun ya 50 100den bişi olmaz paranın değeri kalmadiBu ile payco kesintisi yok kripto daha sıkıntılı
Evet aynen öyle hayatta neler var bilemezsin orta mecra ben yapacağımı 2003 - 2011 arası yaptım çok şükür doğru iyi hamlelerle kendime yasal aktif gece uyurken bile para kazanacağım bir alternatif buldum çok şükür hepsi yasal ve dogruDostum kendin söylemişsin boş yaşıyorum ne ssk ne banka ne iş herşeyin boş bizde gir içeri bişey olmaz sana diyoruz
Sen boşu tamamen yanlış anlamışsın kardeşDostum kendin söylemişsin boş yaşıyorum ne ssk ne banka ne iş herşeyin boş bizde gir içeri bişey olmaz sana diyoruz
Öylede bakalım ne olucak payco kullanıyorum şuan ama payfix düzelirOlsun ya 50 100den bişi olmaz paranın değeri kalmadi