- 48,743
- 53,285
- 113
Tanıyamadım Dost eskı nıck neydiparayı buldun ha
Tanıyamadım Dost eskı nıck neydiparayı buldun ha
Ticaret alım satım muhabbeti yapma başkan görüpte türeyen çakallar oluyorYok Dost oyle topluyoruz Kumara gidecegine orada Dursun Varsa Alırım Senden de Rakam hic farketmez Tek kalemde 1 k ftn alırım 10 dakkada para hesabında olmazsa Her dakka için 1 ftn ekstra Gonderıyorum Varsa bizden iyisi Onunla calıs
Zamanında çok vardı sattım dost keşke birakaydik şimdi iyi para yapıyorYok Dost oyle topluyoruz Kumara gidecegine orada Dursun Varsa Alırım Senden de Rakam hic farketmez Tek kalemde 1 k ftn alırım 10 dakkada para hesabında olmazsa Her dakka için 1 ftn ekstra Gonderıyorum Varsa bizden iyisi Onunla calıs
Turuyen olursa yonetıme Bildir Dost Ticaret Yasak ForumdaTicaret alım satım muhabbeti yapma başkan görüpte türeyen çakallar oluyor
bu nick knka zaten 2018 de acmistimda sohbete pek yazmadim foruma 4-5 senedirTanıyamadım Dost eskı nıck neydi
Anladım Dost kumara bı ton para kaptırıyoruz oyle topluyom ufak ufak Can sıkıntısından Sımdı fazla Dillendirmeyelım sonra tıcaret yapıyorlar diyorlar ka.şmerlerbu nick knka zaten 2018 de acmistimda sohbete pek yazmadim foruma 4-5 senedir
AnlatAnladım Dost kumara bı ton para kaptırıyoruz oyle topluyom ufak ufak Can sıkıntısından Sımdı fazla Dillendirmeyelım sonra tıcaret yapıyorlar diyorlar ka.şmerler
ne anlatayım dost
Ne fark eder seçim ve seçenek için özgürsünne anlatayım dost
Sen sor anlatalım dost ben sorulan sorulara seffaf cevap veren bır adamımdırNe fark eder seçim ve seçenek için özgürsün
Hayat amacın nedir 5 kelimelik bir cümle istiyorumSen sor anlatalım dost ben sorulan sorulara seffaf cevap veren bır adamımdır
Kafam Rahat olsun YeterHayat amacın nedir 5 kelimelik bir cümle istiyorum
4 oldu kankiKafam Rahat olsun Yeter
Aynen dört4 oldu kanki
ugurlu rakamım 4 tur dost4 oldu kanki
Et balık tavukKafam Rahat olsun Yeter
Şaşırtmalı cevapti o zaman 😲ugurlu rakamım 4 tur dost
balık dost Hem suda olanı Hem karada olanıEt balık tavuk
Seç birini ve sebebi
Balık ve kara...balık dost Hem suda Hem karada
Dost karanın MealiBalık ve kara...
Karabalık seviyor olmalısın