- 166
- 67
- 28
1500 puanim var 20 bin kredi kartini zor verdiler
İcra yeni kapandıysa en az 1 yıl geçmesi gerek bankalar vermiyor krediMaaş var icrayi geçen ay kapattım kredi kartı yok sadece 9k ek hesap var maaş bankasinda
Nasıl cikackBen çıkarırım 3 saat içinde
Kanka kapattığın bankanın genel müdürlüğüne dilekçe vermen lazım. Kredi kayıt bürosundan açıkta olan kredilerimin kapatılmasını talep ediyorum diye. Findexte falan da hala açık görünüyordur çünkü muhtemelen. Uzun süre öyle kalıyor. Dediğimi yaparsan daha hızlı netice alırsın. İcra dosya masraflarını ödemediysen dosya takip numarasını alarak adliyeden onları da kapatıp dosyaları tamamen kapatman lazım bu arada bilgin olsun.Ne kadar sürer
Düşme ahmetim..Nasıl cikack
Ok knkKanka kapattığın bankanın genel müdürlüğüne dilekçe vermen lazım. Kredi kayıt bürosundan açıkta olan kredilerimin kapatılmasını talep ediyorum diye. Findexte falan da hala açık görünüyordur çünkü muhtemelen. Uzun süre öyle kalıyor. Dediğimi yaparsan daha hızlı netice alırsın. İcra dosya masraflarını ödemediysen dosya takip numarasını alarak adliyeden onları da kapatıp dosyaları tamamen kapatman lazım bu arada bilgin olsun.
kumara paramı lazım sweet mi oynayacanBu puana kredi veren banka varmı bildiğiniz arkadaşlar acil bir 30bin lazım bana
Evkur puana bakmıyor ki aktif icran varmı yokmu ona bakıyor. Çalışan ol açık icran olmasın yeterEvkurda findeks puanım düşük kefil getirin diyor,,on gün önce basvurmustum..kazık ötesi zaten..19 a telefoncuya telefonu alıp satacaktim..ev kura 68 TL geri ödeyecektir olmadı..insan daraldimi sikistimi her kapı faizlere tamam desekte bı engel çıkıyor..
Tefeceden beter bunlar ama işte düşmeye gör![]()
Düzenli gelirin yok o zaman1500 puanim var 20 bin kredi kartini zor verdiler
batmak ıstıyor benım gıbı sanırımkumara paramı lazım sweet mi oynayacan