Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1118 Kredi Puanı

vanbers

Maymun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
166
67
28
1500 puanim var 20 bin kredi kartini zor verdiler

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Benim puan 1209 3-5 bin TL kredi kartı bile vermiyorlar

Roeine16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
62
28
1100 puana kredi karti alıp yükseltmiştim puanimi

Roeine16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
62
28
Kredi karti kullanmak puan yukseltmede ise yarıyor

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Kanka kapattığın bankanın genel müdürlüğüne dilekçe vermen lazım. Kredi kayıt bürosundan açıkta olan kredilerimin kapatılmasını talep ediyorum diye. Findexte falan da hala açık görünüyordur çünkü muhtemelen. Uzun süre öyle kalıyor. Dediğimi yaparsan daha hızlı netice alırsın. İcra dosya masraflarını ödemediysen dosya takip numarasını alarak adliyeden onları da kapatıp dosyaları tamamen kapatman lazım bu arada bilgin olsun.

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Kanka kapattığın bankanın genel müdürlüğüne dilekçe vermen lazım. Kredi kayıt bürosundan açıkta olan kredilerimin kapatılmasını talep ediyorum diye. Findexte falan da hala açık görünüyordur çünkü muhtemelen. Uzun süre öyle kalıyor. Dediğimi yaparsan daha hızlı netice alırsın. İcra dosya masraflarını ödemediysen dosya takip numarasını alarak adliyeden onları da kapatıp dosyaları tamamen kapatman lazım bu arada bilgin olsun.
Ok knk

xyzs42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
168
59
28
Evkurda findeks puanım düşük kefil getirin diyor,,on gün önce basvurmustum..kazık ötesi zaten..19 a telefoncuya telefonu alıp satacaktim..ev kura 68 TL geri ödeyecektir olmadı..insan daraldimi sikistimi her kapı faizlere tamam desekte bı engel çıkıyor..
Tefeceden beter bunlar ama işte düşmeye gör :(
Evkur puana bakmıyor ki aktif icran varmı yokmu ona bakıyor. Çalışan ol açık icran olmasın yeter

malikane104

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
463
109
43
Yorumları okudum herkes uzman olmuş yok başvuru yaparsan puanın düşer,yok şöyle olum bunun nasıl hesaplandığı sitesinde yazıyor,böyle bir madde yok
Ödeme alışkanlığı
borç limit oranı
kredi kullanım yoğunluğu
yeni kredi alıp almadığın
4 kalem başka bir durum söz konusu değil
.1000 vs puanın olup gelirin borclarının belli bir katı olup alamayacağın kredi,kartı kredi yok.Bankalar için borçlanmanız iyi.Sigortanız asgariden yatıyor 100k kredi istiyosunuz alamıyosunuz yorum yapıyosunuz.

Alisen330

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
56
28
1195 puan olmuş olumsuz daha kaç olacak mis

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
Arkadaşlar bende dahil olmak üzere iyi ki de kredi çıkmıyor şu an 20 30 bin borç var öyle olsa 1 milyondan aşağı olmaz valla Allah korusun