Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1118 Kredi Puanı

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
Tüh senin sıfatına 1100 puanla 100 k kredi iş bankasi verdi şimdi mümkün değil diyerek kendsini merkez Bankası başkanı olan etmen ne olacak utanma olsa zaten kesin kelimeler kullanmazsin neyse kredinin puanın yani sıra kredi limitiyle alakalı olduğunu bilmeyen cahil herkezin bir kredi limiti var onu doldurursan kredi alamazsin tabi ek gelir ve hipotek gösterirsen limitin degisebilir
100k kredi çekmiş kendini baron mu saniyon sen de ahahahaha kredi şartları çok değişken. Ben şu anki şartlardan bahsettim. 2 sene önce kapıdan geçene 200k veriyorlardı. Artık kredi almak zor. Kredi kartı herkes alır.

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,000
944
113
Yav evkur falan demişler kardeşim git nkolay hesabı aç bu puana 60kya kadar çıkar. Başka bankada borcun yoksa tabi

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,598
727
113
Blokeli kredi kartı kullansam fayda eder mi?

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
konusu açılmışken sorayım babamın 1700 puanı 1.3 milyon da findeks limiti var 530.000 de borcu var maaş bankası akbank 60 80.000 gibi bir para lazım olmuş vermemiş banka o da 7 günde 7 defa denemiş olmayınca otomatik redde düştü galiba bu ay 30.000 lik bir kredisini kapayıp üstünne 23.000 ödeyeceğim temmuz ortası gibi maaş da zamlanınca istediği krediyi alabilir mi

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
konusu açılmışken sorayım babamın 1700 puanı 1.3 milyon da findeks limiti var 530.000 de borcu var maaş bankası akbank 60 80.000 gibi bir para lazım olmuş vermemiş banka o da 7 günde 7 defa denemiş olmayınca otomatik redde düştü galiba bu ay 30.000 lik bir kredisini kapayıp üstünne 23.000 ödeyeceğim temmuz ortası gibi maaş da zamlanınca istediği krediyi alabilir mi
Dost şubeden başvurursa otomatik red yemiyor temmuzda şubeden denerseniz olur otomatik red başvurdukça uzuyor 2 hafta 1 ay 3 ay, 6 ay bile olabiliyor. Ama subeden otomatik red yemez. Bir de gelir gösteren belgeleri zamlı maaştan şubede mail atarsanız ilgili temsilciye o da günceller orada maaş bilgisini

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
Dost şubeden başvurursa otomatik red yemiyor temmuzda şubeden denerseniz olur otomatik red başvurdukça uzuyor 2 hafta 1 ay 3 ay, 6 ay bile olabiliyor. Ama subeden otomatik red yemez. Bir de gelir gösteren belgeleri zamlı maaştan şubede mail atarsanız ilgili temsilciye o da günceller orada maaş bilgisini
şubeye gitme şansı yok dost şu an şehir dışında krediyi de ondan istiyor bankaya gitmiş buradan bakamayız maaşınızın bağlı olduğu yere gidin demişler biraz daha araştırdım borç limit oranı 40 geçince bankalar pek yanaşmıyormuş bu sıkılaşma politikası ile bu ay kredileri kapayıp ödeme yapınca limit açılır umarım kredilerini hep internet ve mobilden aldı

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,162
442
83
320 bin banka borcum var icaraya düştü üzerime taşınmaz mülk var satabilir mi? Bilgisi olan yazdın lütfen

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
ben kendim de bir soru sorayım dost garantide ek hesabım var 75.000 lira ben bundan 50 harcayıp her ay faizi ödeyip fix 50 de tutsam banka sorun eder mi

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
ben kendim de bir soru sorayım dost garantide ek hesabım var 75.000 lira ben bundan 50 harcayıp her ay faizi ödeyip fix 50 de tutsam banka sorun eder mi
Banka niye sorun etsin dost bileşik olarak her ay bir önceki aydan borç kalacagi için odeyecegin faiz artacak. Bankanın işine gelir. Herhangi bir sıkıntı cikaracaklarini düşünmüyorum. Aynı mesajda babanın durumunu da yanıtlayayim. 2025 2. Çeyrek itibari ile artık bankalar bireysel kredi vermeyi zorlaştırıyor. Bunu ben değil merkez bankası diyor rapordan sayfayı da ekleyeceğim bu mesaja. Para politikaları da bu şekilde devam ettiği sürece bireysel kredilerde bir gevşeme olmaz. Eğer konut kredisi taşıt kredisi vs ise bir sorun olmaz rahatlıkla çeker. Ama vakit ilerledikçe bireysel kredi zorlaşacak gidişat o. Şube işi de olmuyorsa otomatik red nasıl cozeceksiniz bilmiyorum. Çağrı merkezi üzerinden kredi başvurusu deneyebilirsiniz bazı bankalarda oluyor.

Ekli dosyalar

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
Banka niye sorun etsin dost bileşik olarak her ay bir önceki aydan borç kalacagi için odeyecegin faiz artacak. Bankanın işine gelir. Herhangi bir sıkıntı cikaracaklarini düşünmüyorum. Aynı mesajda babanın durumunu da yanıtlayayim. 2025 2. Çeyrek itibari ile artık bankalar bireysel kredi vermeyi zorlaştırıyor. Bunu ben değil merkez bankası diyor rapordan sayfayı da ekleyeceğim bu mesaja. Para politikaları da bu şekilde devam ettiği sürece bireysel kredilerde bir gevşeme olmaz. Eğer konut kredisi taşıt kredisi vs ise bir sorun olmaz rahatlıkla çeker. Ama vakit ilerledikçe bireysel kredi zorlaşacak gidişat o. Şube işi de olmuyorsa otomatik red nasıl cozeceksiniz bilmiyorum. Çağrı merkezi üzerinden kredi başvurusu deneyebilirsiniz bazı bankalarda oluyor.
kredi sıkılaşmasını biliyorum dost ama insanlar da zor durumda marttan beri sıkılaşma çok arttı millet döndüremiyor zaten yılın 2. yarısı bir gevşeme bekliyorum hatta kredi kartı avans limiti 50.000 olacak söylentileri çıkmıştı enflasyon da yasal veride yavaşlamışken gevşeme gelir bence

babamın konu tam otomatik red mi düştü bilmiyorum son kredisini 7 mayısta kullanmış 54.000 lira düzenli öder gecikmesi yok mobil şubeden baktım ayrıntılara kredi stoğunuzu biraz düşürüp deneyin diye uyarı gelmiş

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,375
7,329
113
tefeci bile kefil istiyor yoksa para vermıyor

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,331
1,090
113
320 bin banka borcum var icaraya düştü üzerime taşınmaz mülk var satabilir mi? Bilgisi olan yazdın lütfen
Oturdugun ev ise o dokunulmazdır satamazlar ama arsa vs ise satabilirler diye biliyorum borcu odeyene kadar güvendiğin birine devret

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,452
1,201
113
900 puanla 10k kredi aldım geçen ay 3k ek hesap, 3k kredi kartı var maaş bankan veriyor her türlü

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Puana pek bakmıyorlar icra dosyasına bakıyorlar
En önemlisi de evkur taksitleri saçma sapan bir durum ama evkur ödemeleri kredi puanlarına eklenmiş
Evkurda findeks puanım düşük kefil getirin diyor,,on gün önce basvurmustum..kazık ötesi zaten..19 a telefoncuya telefonu alıp satacaktim..ev kura 68 TL geri ödeyecektir olmadı..insan daraldimi sikistimi her kapı faizlere tamam desekte bı engel çıkıyor..
Tefeceden beter bunlar ama işte düşmeye gör :(

Resklync00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
108
43
1100 altı hiç başvuru yapmasın daha kötü olur

Resklync00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
108
43
Hele digitalden hiç başvuru yapmayın şubeye gidin

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Farketmiyor şube de vermiyor 12 yıldır maaş aldığım banka kredi kartı bile vermedi 1246 puana . Biraz benim hatam var çok başvuru yaptım bankacı dedi 1.5 ay başvuru yapma 1300 puanı geçsin o zaman çıkar
Kanka sana bir dayı lazım banada vermediler. Bir banka müdürüyle hoşbeş ettim, konuştum zamanında 50k ateşlemişlerdi