O puana selam bile vermezler 15 gün sakız bile alsan kredi kartı kullan sonra gel bana dua et puanın nasıl artiyorBu puana kredi veren banka varmı bildiğiniz arkadaşlar acil bir 30bin lazım bana
Maaş aldığın banka verebilir maaşın varsa tabiiBu puana kredi veren banka varmı bildiğiniz arkadaşlar acil bir 30bin lazım bana
Kanka tek diyeceğim vakifbanktan ek hesap açmayı dene genelde veriyorBu puana kredi veren banka varmı bildiğiniz arkadaşlar acil bir 30bin lazım bana
1200 üstü olacak ama icralık bir dosyanın felan yoksa alırsınBu puana kredi veren banka varmı bildiğiniz arkadaşlar acil bir 30bin lazım bana
Alakası yok knk 1200 1500 arası bankaya kalmış bisey çalışmıyorsan gelirin yoksa vermez benim 1250di çalıştığım halde vermediği zamanlar oldu şimdi ariyolar 200verelim 250 verelim diye1200 olmadan sistem onay vermiyor ben de sen gibiydim 1200 puanı geçince otomatik onaylandı
Puana pek bakmıyorlar icra dosyasına bakıyorlarBu puana kredi veren banka varmı bildiğiniz arkadaşlar acil bir 30bin lazım bana
İcrayı yeni kapattıysan sıkıntı sistem bunu görüyor alamazsın malesefMaaş var icrayi geçen ay kapattım kredi kartı yok sadece 9k ek hesap var maaş bankasinda
Nasıl yükselttin peki1200 olmadan sistem onay vermiyor ben de sen gibiydim 1200 puanı geçince otomatik onaylandı
Ha o ek hesabı düzenli kullanır zamanında ödersen puan yükselir birazMaaş var icrayi geçen ay kapattım kredi kartı yok sadece 9k ek hesap var maaş bankasinda
icrayı ödeyince hemen sistemden kalkıyor muMaaş var icrayi geçen ay kapattım kredi kartı yok sadece 9k ek hesap var maaş bankasinda
VERMEZ!Bu puana kredi veren banka varmı bildiğiniz arkadaşlar acil bir 30bin lazım bana
İşte icrayı ödeyince sistemden hemen kalkmıyor orası sıkıntıicrayı ödeyince hemen sistemden kalkıyor mu
Ne kadar sürerİşte icrayı ödeyince sistemden hemen kalkmıyor orası sıkıntı
Şimdi kaç puaninAlakası yok knk 1200 1500 arası bankaya kalmış bisey çalışmıyorsan gelirin yoksa vermez benim 1250di çalıştığım halde vermediği zamanlar oldu şimdi ariyolar 200verelim 250 verelim diye
Birde sık başvuru yapma hangi banka verir onu araştır sonra başvur her yediğin redde bile puanın düşüyorBu puana kredi veren banka varmı bildiğiniz arkadaşlar acil bir 30bin lazım bana