Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1000 TL ‘yi Yaptığım Kazanca Bak Şaka Gibi

lysing

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
31
18
Tescilli dolandırıcı site hangi oyuna girersen gir 30 spin çevirmeden oyuna girersin bu sitede

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,494
1,721
113
hayır site dolandırıcı amaçla kurulmuş zaten bide nerde yaptın bakiyeyi diye soruyolar :)

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,868
4,075
113
gir kurpiyere bahşiş ver siteden çıkıyor o tutar yoksa silerler bir şey yapamazsın

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,868
4,075
113
Dost sen bilirsin trust wallettan siteye nasıl yatırım yapabilirim 12 dolar var 500 tl yatırıcam da
inan kripto yatırım kullanmıyorum dost :D bildiğim kadarıyla siteden yatırım seçiyorsun sana bir adres veriyor trx ise trx adresi veya hangi kripto kullanıyorsan, o adrese tutarı yazıp yolluyorsun hesabından para geçiyor kısaca böyle

meheme39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
43
28
Vallahi ben yine de ödemedim sürekli Bursa girdi bin lira da bile girdi paranın içinden geçtim. Sonra parayı dondurdu 50k olunca ve dedi ki bu saatten sonra oyun moyun yok, şimdi 5bin yatır bizde seni 50bin veriyoruz diyerek yağsız kuru kuru şlak şlak şlak tokatlayalım. 😅😂

Seyfikoca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
235
70
28
Benim gibi bir bahtsız bile bu bakiyeyi yaptı siz düşünün 😂 çekim vereyim dedim ama yaptırmıyor