3 5 ay içeri girsen de bir rahat etsek her gün en az 5 tane boş konu açıyonBanka kartı vermek nedir biz 6 yıl once verdik 1 hafta icinde hemen aldim inşallah bizede birsey olmaz para icin 6 yıl once ihtiyacım vardır o zaman
@yldrm28 belki bu arkadaş burda diye actım konuyu dost sanane zoruna gitmesin3 5 ay içeri girsen de bir rahat etsek her gün en az 5 tane boş konu açıyon
Dostum bu benim kaldırırmısın gördükçe kötü oluyorum@yldrm28 belki bu arkadaş burda diye actım konuyu dost sanane zoruna gitmesin
neDostum bu benim kaldırırmısın gördükçe kötü oluyorum
Makara yapıyor
Olan fakire oluyor başkası gönderdiği belliyse halen niye buna ceza veriliyorHer yerde dosya açılmış ayrı ayrı
hesabini kullandirmak suç bilmiyordum demek mazeret olarak sayilmiyor malesef sorumlu hesabın sahibi oluyorOlan fakire oluyor başkası gönderdiği belliyse halen niye buna ceza veriliyor
alınca hesap hareketlerine bakmadın mı oradan görürdün para transferi olduysaBanka kartı vermek nedir biz 6 yıl once verdik 1 hafta icinde hemen aldim inşallah bizede birsey olmaz para icin 6 yıl once ihtiyacım vardır o zaman
Banka Hesabını para karşılığı veren dolandırıcılıkta kullanılacağını iyi bilir aşırı mal biri degilse ceza kesilmesi normalOlan fakire oluyor başkası gönderdiği belliyse halen niye buna ceza veriliyor
Ah Alkan ah yazık.alınca hesap hareketlerine bakmadın mı oradan görürdün para transferi olduysa
10 bin yılda alsan 24 lüksün merak etmeHer yerde dosya açılmış ayrı ayrı
İnanmayacaksın bir tane Adanalı vardı cezaevinde benim yanımda günde 4-5 dosya geliyordu 5 yıl 10 yıl her ilden para çekilmiş bu da aynısını yapmış Onun gibi mobil bankacılık şifresini vermiş sözde iş için vermişHer yerde dosya açılmış ayrı ayrı