http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 100 Yıl Hapis

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,295
2,430
113
Her yerde dosya açılmış ayrı ayrı

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,295
2,430
113
Banka kartı vermek nedir biz 6 yıl once verdik 1 hafta icinde hemen aldim inşallah bizede birsey olmaz para icin 6 yıl once ihtiyacım vardır o zaman

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,196
1,832
113
Banka kartı vermek nedir biz 6 yıl once verdik 1 hafta icinde hemen aldim inşallah bizede birsey olmaz para icin 6 yıl once ihtiyacım vardır o zaman
alınca hesap hareketlerine bakmadın mı oradan görürdün para transferi olduysa

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
893
447
113
Yazık ya. Nedense bu olay hep iyi niyetiyle banka hesabını arkadaşına ailesi, arkadaşı para gönderecek diye verenlerin başına geliyor. Hesabını kiraya verenlere hiçbir şey olmuyor.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,955
24,029
113
Her yerde dosya açılmış ayrı ayrı
İnanmayacaksın bir tane Adanalı vardı cezaevinde benim yanımda günde 4-5 dosya geliyordu 5 yıl 10 yıl her ilden para çekilmiş bu da aynısını yapmış Onun gibi mobil bankacılık şifresini vermiş sözde iş için vermiş

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,300
1,519
113
Bizim ilcedede 10 tane genç firar benzeri konuşan ,oda benim bildiklerim eşinden dostundan duyduğum
Hesap kiralama çok sıkıntılı iş ,dikkat edin

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,300
1,519
113
Hani Amazon hesabı açanlar varya onlarda aynı dikkat edin

ssulo4346

Üye
Yeni Üye
28
7
3
Bende papara verdim baktım dolandirildim hemen parayı aradım telefonum çalındı hesabı bloke edin dedim iptal ettirdim