- 39,919
- 38,729
- 113
Oda bir seymi dost biz ne kayıplar verdikSen ciddi olamazsın ya Fero nasıl öyle bir hataya düştün 18k'ya
Oda bir seymi dost biz ne kayıplar verdikSen ciddi olamazsın ya Fero nasıl öyle bir hataya düştün 18k'ya
Atlara nasıl dua edilir bilmem ama ayağına taş değmesin diyelimDua ette yazdım atlar gele güzel para kaldırırız😁
Allah gönlüne göre versin Ferhat adamsın Tez zamanda inşallah borçlarını da kapatırsınOda bir seymi dost biz ne kayıplar verdikbakma elimizin bol olduğuna ben kayıplarımi yazssam forumdakiler şükür namazı kılar da işte eline 3 5 lira borç var deyip siyriliyor
![]()
Suanda kafayı vurup yatcam geceniz hayra kalsın gece yeterince oynadık ruletten aldık sweet 1000 e verdik en son başka siteden ruletten bumu yptık cektikHer türlü oynayacaksın kendimizden biliyoruz
yazdıgım atlar birinci gelsin 🤣Atlara nasıl dua edilir bilmem ama ayağına taş değmesin diyelim![]()
Ruletten anlıyorsan benim hesaplarda da var 75 kuruş 95 kuruş Onları yap yarı yarıSuanda kafayı vurup yatcam geceniz hayra kalsın gece yeterince oynadık ruletten aldık sweet 1000 e verdik en son başka siteden ruletten bumu yptık cektik
Rulete en düsük 1 tl atılıo o sayıyı içinde gelecek sayıyı bulmak,🙄🤣Ruletten anlıyorsan benim hesaplarda da var 75 kuruş 95 kuruş Onları yap yarı yarı
2017 16 zamanlarında auto da 50 kuruş bastığınız günleri hatırlıyorumRulete en düsük 1 tl atılıo o sayıyı içinde gelecek sayıyı bulmak,🙄🤣
Anlamıyorum ki rulettenRulete en düsük 1 tl atılıo o sayıyı içinde gelecek sayıyı bulmak,🙄🤣
Ozmnlar birazda olsa TL degerliydi2017 16 zamanlarında auto da 50 kuruş bastığınız günleri hatırlıyorum
En düsük 1 tl oynatıypr rulet 😣 75 90 kuruşla falan oynatmıoAnlamıyorum ki ruletten
Konuna etiket gelmiyormu..?Anlamıyorum ki ruletten
Borç yok dost biz kesemizden yiyoruz çalışıp yatırıyoruz hamd olsun kimseye borcumuz yok ortalama 35 k civarında forumda alacak var ama kimse borcunu sahiplenmiyorAllah gönlüne göre versin Ferhat adamsın Tez zamanda inşallah borçlarını da kapatırsın
Tras et bro ne olur ne olmaz bakarsın dogrudur kıllı kıllı gormek istemeyiz 😁👽cebinde 50 tl varsa burda gotumu açarim 😂
mümkün degil inanmayin boyle şeylere 😂Tras et bro ne olur ne olmaz bakarsın dogrudur kıllı kıllı gormek istemeyiz 😁👽
şans lazım mantık diyen yarına o parayı geri verceğini bilmeyen biridirmantıkla oynaması imkansız cok cok düsük bi ihtimal belki şansa 5 bin yaptı oradan da yürüdü mantıkla bunu yapmak imkansızzz bu paraya