Ve yeşil gelir kasa kazanır.Maç olimpiyatta olduğu için favorisi yok.
Normal bir stadda olsaydı favori GS derdim
Osimhen olsaydı banko GS derdim
Hulesa yüzde 50 50
Oynayanlar oynamasın roulette kırmızıya bassın daha iyi
Aynı ihtimal
Penaltilarda alırız kısır maç olurGs fb 90 dakika boyunca 5 sut çekilir kaleye isabetli şut olmaz iki takımda korkarak oynar keyifsiz mac olur her zaman ki gibi
yaw kardeş sen merak etme galatasaray kevgire çevirir bu mac penaltıya falan da gitmez 90 dakika sonucu handikaplı kazanırGS çok üstün ve dominant bir takim. Makine gibi ama o stadda prime City bile top oynayamadi
Fener yener diyenler var futbolu bilende konuşuyor bilmeyendeMaç olimpiyatta olduğu için favorisi yok.
Normal bir stadda olsaydı favori GS derdim
Osimhen olsaydı banko GS derdim
Hulesa yüzde 50 50
Oynayanlar oynamasın roulette kırmızıya bassın daha iyi
Aynı ihtimal
evet haklısın galatasaray ilk 10 dakika 2 kırmızı kart görürse hiç şansı yok hak veriyorum sanaGalatasarayın hiç bir şansı yok fenerbahçe yener en az da 2 fark atar
Sakat oyuncakardan dönenler var maç sonunda görüşmek üzereFener yener diyenler var futbolu bilende konuşuyor bilmeyende
Fanatik bakılmayacaksa GS net favori!
Samsun ortasahasi ve defan refleksi ile GS yi karıştırmayın aynı olmaz
Ki bugun fener de orta saha net olarak GS den çok geride
Bakalaim gorecez ama Samsun la GS yi karistirmayin
Bende katılıyorum millet osimhen demiş bence buac tam icardi nin maçıGS çok üstün ve dominant bir takim. Makine gibi ama o stadda prime City bile top oynayamadi
Yav dostum bırak fanatizmi?Sakat oyuncakardan dönenler var maç sonunda görüşmek üzere
berkayim illa kazanmasına gerek yok bizim evde de kupa var arada sıcak çikolata içiyorum fenerbahce yonetimi rica ederlerse onlara hediye edebilirimFener kazanır kupayı alır
Fener alırsa kupayı mı alır onu bilemedim bak djdnddjdnndberkayim illa kazanmasına gerek yok bizim evde de kupa var arada sıcak çikolata içiyorum fenerbahce yonetimi rica ederlerse onlara hediye edebilirim
Dost osimhen yok ben ondan dolayı Fenerbahçeyi favori görüyorum 😁berkayim illa kazanmasına gerek yok bizim evde de kupa var arada sıcak çikolata içiyorum fenerbahce yonetimi rica ederlerse onlara hediye edebilirim