Sen ifadeyi verdikten 1 yıl sonra mi ceza geldiAdam yalan söylüyorsun diyo bide işim yok adamosa yalan söyleyecem
Sen ifadeyi verdikten 1 yıl sonra mi ceza geldiAdam yalan söylüyorsun diyo bide işim yok adamosa yalan söyleyecem
ahahhahahahahahadost 10 ay değil mi kendin demişsin
Çalıntı motoru sana nasıl satabiliyo al motor senin diyip sana sattı sende tamam artık motor benımdır mi dedim böylemi al sat oluyobende suca suruklendım şüpheliyim çalıntı motordan ama motoru çalan ben değilim aldım aldıgım gun sattım şuan çalanı arıyolar aldıgkm adamın ısmını verdım bana bişey olurmu olursa kac ay yatarım
Mahkeme oldu 3 ay sonra falanSen ifadeyi verdikten 1 yıl sonra mi ceza geldi
Gardasim müebbet alan ömür boyu yatmıyor öyle düşün 10 ayın yatari yok diye biliyordum o yüzden sordumahahhahahahahaha
Eskiden günlüğü 20 TL idi artmadıysa öyle hesaplasınkral tl karşılığını sormuş heralde
Yok soru zaten normal, arkadaşın cevabı beklemiyodum ona güldümGardasim müebbet alan ömür boyu yatmıyor öyle düşün 10 ayın yatari yok diye biliyordum o yüzden sordum
Aga yaralama adam öldürme taciz falan yoksa kumarda oynatmadıysan hapse girmessin rahat ol sadece oynadıysan bu bir kabahattir ve para cezası alırsın o da %50 ihtimal kolay gelsinDaha önce hiç cezaevine girmedim cezamda yok denetimli serbestlikte denetimi yaktim sürpriz idrar testini pozitif verdim dosyam kapatılıp savcılığa gönderildi 1. Ayın 17 si 2025 mahkemem var sonuç ne olur bilgisi olan varmı arkadaslar
Madde kullanımından denetim gördüm yaktım denetimiAga yaralama adam öldürme taciz falan yoksa kumarda oynatmadıysan hapse girmessin rahat ol sadece oynadıysan bu bir kabahattir ve para cezası alırsın o da %50 ihtimal kolay gelsin
Satıcı değilsen içiciysen sıkıntı yok bırakırlar istanbulda arkadaşımı şafak operasyonuyla aldılar evinde çıkmış diye o bile şuanda serbest tabi geçmişte başına ne gelmiş bilemiyorum yeni bi arkadaş pek yüz göz olmamMadde kullanımından denetim gördüm yaktım denetimi
Satmakla falan isim olmaz çok şükür bıraktım da inşallah bi sorun cikmazSatıcı değilsen içiciysen sıkıntı yok bırakırlar istanbulda arkadaşımı şafak operasyonuyla aldılar evinde çıkmış diye o bile şuanda serbest tabi geçmişte başına ne gelmiş bilemiyorum yeni bi arkadaş pek yüz göz olmam
Geçmiş olsun dostum3 gün yattim
Sağol gardasimGeçmiş olsun dostum
Bizimde var birsuru yarın oburgun patlar bavul hazır yasiyom cekilcek dert değil.mk3 gün yattim