http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Ay Cezanın Yatarı

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,113
1,679
113
bende suca suruklendım şüpheliyim çalıntı motordan ama motoru çalan ben değilim aldım aldıgım gun sattım şuan çalanı arıyolar aldıgkm adamın ısmını verdım bana bişey olurmu olursa kac ay yatarım
Çalıntı motoru sana nasıl satabiliyo al motor senin diyip sana sattı sende tamam artık motor benımdır mi dedim böylemi al sat oluyo

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
526
113
Yalancılık la suçlayan arkadaş buralardamisin sana özelden de gönderdim cevap alamadim

Kinq34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
33
18
Daha önce hiç cezaevine girmedim cezamda yok denetimli serbestlikte denetimi yaktim sürpriz idrar testini pozitif verdim dosyam kapatılıp savcılığa gönderildi 1. Ayın 17 si 2025 mahkemem var sonuç ne olur bilgisi olan varmı arkadaslar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Daha önce hiç cezaevine girmedim cezamda yok denetimli serbestlikte denetimi yaktim sürpriz idrar testini pozitif verdim dosyam kapatılıp savcılığa gönderildi 1. Ayın 17 si 2025 mahkemem var sonuç ne olur bilgisi olan varmı arkadaslar
Aga yaralama adam öldürme taciz falan yoksa kumarda oynatmadıysan hapse girmessin rahat ol sadece oynadıysan bu bir kabahattir ve para cezası alırsın o da %50 ihtimal kolay gelsin

Kinq34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
33
18
Aga yaralama adam öldürme taciz falan yoksa kumarda oynatmadıysan hapse girmessin rahat ol sadece oynadıysan bu bir kabahattir ve para cezası alırsın o da %50 ihtimal kolay gelsin
Madde kullanımından denetim gördüm yaktım denetimi

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Madde kullanımından denetim gördüm yaktım denetimi
Satıcı değilsen içiciysen sıkıntı yok bırakırlar istanbulda arkadaşımı şafak operasyonuyla aldılar evinde çıkmış diye o bile şuanda serbest tabi geçmişte başına ne gelmiş bilemiyorum yeni bi arkadaş pek yüz göz olmam

Kinq34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
33
18
Satıcı değilsen içiciysen sıkıntı yok bırakırlar istanbulda arkadaşımı şafak operasyonuyla aldılar evinde çıkmış diye o bile şuanda serbest tabi geçmişte başına ne gelmiş bilemiyorum yeni bi arkadaş pek yüz göz olmam
Satmakla falan isim olmaz çok şükür bıraktım da inşallah bi sorun cikmaz

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Bu yatar olayını anlamıyorum saçma sapan kanunlar net yatar üzerinden hapis cezasıni söyleyin işte 30 yıl ceza yiyen 2 yıl sonra serbest mg ülkesinde

msac11

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53
5
8
Kapıdan gir bı saat sonra çık en fazlası bu