- 2,876
- 1,462
- 113
1kendine 2 devlete
Ben bi ara 15 pro max aldım iddadan vurup . Elimde 15 pro max var ama internet paketi yapacak para bulamıyordum geri sattım 🤣🤣🤣Ust duzey bi cep telefonu yani en babasini 1 yil kullan sıkılırsın mantiken. Ulan herşeyi gectim de bir cep telefonu nasil 8 asgari ucret olabilir aklim almiyor. Simdi bunu alsan, cepte akbil parasi olmasa adama koyar yani. Bide su olay var hani, hele sunun tipine kılığına bak aw elindeki telefona bak demeleri de var. Cok garip bir ikilem. En iyisi etliye sutluye karismayip 35 gr altin almak daha mantikli. Her gun 2 gram bozdurur kumar oynarsin oh mis.
Bende tam onu kast ettim kral 😃 elde promax g*tte Seher yıldızı varsa olmuyor o iş 😆😆😆Ben bi ara 15 pro max aldım iddadan vurup . Elimde 15 pro max var ama internet paketi yapacak para bulamıyordum geri sattım 🤣🤣🤣
Kendime dedimki ben bu telefona layık değilim saattım geriBende tam onu kast ettim kral 😃 elde promax g*tte Seher yıldızı varsa olmuyor o iş 😆😆😆
Yav insaniz tuketiciyiz en iyisini kullanmayi herkes hak ediyor ama mantik dışı yuksek vergili bi durum var. Bide bağımlılıklar ortaya cikinca redmi note 9 selam duruyor.Kendime dedimki ben bu telefona layık değilim saattım geri
Bana ver ikiye katlarım iki telefon alırsınDostlar 1 sene biriktirip bu telefonu alsam sizce mantıklı bir hareket olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 841738
kardeş git orta sınıf samsung kullan bu para verilmez değmez yani çöpr para atmak gibi bisey ama sen bilirsinDostlar 1 sene biriktirip bu telefonu alsam sizce mantıklı bir hareket olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 841738
And olsun ki patates olur kasa hiç bişey kazanamazsın 😂😂öyle bir param olucak şu anda kendimi çok rahat çeviririm poker ile
500 ude 3 oran oldumu 1.5 milyonnn abo 😁😁😁Ne gerek var kardeşim 170 k yi bas 3 orana 500k ya git bı araba al
Bide 2_3 ay kullan hevesin gidiyor zaten pişman oluyonYav insaniz tuketiciyiz en iyisini kullanmayi herkes hak ediyor ama mantik dışı yuksek vergili bi durum var. Bide bağımlılıklar ortaya cikinca redmi note 9 selam duruyor.
O is oyle olmuyor kral. Umarim istedigin tutara ulasirsin ama oyle olmuyor kesinlikle. Denendi onaylandi, kaybedildi. Tekrar kazanildi, tekrar kaybedildi.öyle bir param olucak şu anda kendimi çok rahat çeviririm poker ile
ozaman oynamayı bilmiyorsun oynamayıO is oyle olmuyor kral. Umarim istedigin tutara ulasirsin ama oyle olmuyor kesinlikle. Denendi onaylandi, kaybedildi. Tekrar kazanildi, tekrar kaybedildi.
kral slot demiyorum ben poker diyorum slotta tabiki aynı durum geçerli pokerde bu durum geçerli değilO is oyle olmuyor kral. Umarim istedigin tutara ulasirsin ama oyle olmuyor kesinlikle. Denendi onaylandi, kaybedildi. Tekrar kazanildi, tekrar kaybedildi.
Böyle konuşan adamların 5dk da hiç olmalarını hep izledim bir tanesi bile şaşmadı hepsi hiç oldu. O kadar iyi olsaydın burda 170 k param olsa kendimi çevirirdim yazmazdın kulüpte barda karıyla kızla takılıyor olursun. Bol şanslar sana 🥳🎉🍀🌆🥸😈nerden biliyorsun sadece söyle a s s
kral slot demiyorum ben poker diyorum slotta tabiki aynı durum geçerli pokerde bu durum geçerli değil
Sen bilseydin paran olurdu kardesim. Kasanin bi onemi yok ki. 1 k da olsa katlanir yani. Mesele 300 500 k degil.ozaman oynamayı bilmiyorsun oynamayı