- 10,798
- 10,679
- 113
cocuk var miEvlilik çok güzel ya
cocuk var miEvlilik çok güzel ya
Ya yarında çıkarsın 1.5m var vadelide dersin sen sana belli olmaz 😂😂Yok la o toplam çekim bu seneki borçlara gitti yarısı
1 tane ellerinden öper başka düşünmüyorumcocuk var mi
Allah bağışlasın dostum1 tane ellerinden öper başka düşünmüyorum
Allah razı olsun darısı sizlereAllah bağışlasın dostum
Yalancıyı diksinler aga hshddYa yarında çıkarsın 1.5m var vadelide dersin sen sana belli olmaz 😂😂
allah bagıslasın benım kızım olsun istiyorum ölmeden önce tek isteğim bu hastayım kız cocuklarina1 tane ellerinden öper başka düşünmüyorum
Tl faizde miYalancıyı diksinler aga hshdd
Kanka valla bende kız istiyordum ama oğlan başka ya senin sözünü dinlemiyor ya iyi oluyor babana yaşattıklarını yaşıyonallah bagıslasın benım kızım olsun istiyorum ölmeden önce tek isteğim bu hastayım kız cocuklarina
Aynen hesap benim değil annemin elleyemiyorum yani 2.ye evlenirsem o zamana destek olur ancaTl faizde mi
arabanin anahtarini yastigin altina koyKanka valla bende kız istiyordum ama oğlan başka ya senin sözünü dinlemiyor ya iyi oluyor babana yaşattıklarını yaşıyon![]()
arabanin anahtarini yastigin altina koy
siz gene ne konusuyonuz faiz vade varsa bi 50k gönderin 6 ay sonra 40 atarim kalan 10u da sene başıAynen hesap benim değil annemin elleyemiyorum yani 2.ye evlenirsem o zamana destek olur anca
Dolar faizine koysaydın iyiymiş dost pek araştırmamışsın herhalde. Sen evliydin zaten yaAynen hesap benim değil annemin elleyemiyorum yani 2.ye evlenirsem o zamana destek olur anca
Evlendim ayrıldım ben agaDolar faizine koysaydın iyiymiş dost pek araştırmamışsın herhalde. Sen evliydin zaten ya
Şu aviator de 1000x göreyim 50k sanasiz gene ne konusuyonuz faiz vade varsa bi 50k gönderin 6 ay sonra 40 atarim kalan 10u da sene başı
HuhaaaŞu aviator de 1000x göreyim 50k sana
Hayırlısı olsun dost herkesin hakkında. Yalnız dolar faizine koysaydın iyiymiş tekrar diyorumEvlendim ayrıldım ben aga
Yüzde olarak daha fazlaymis getirisi annemin dediğine göre eyvallah iyi dileğin için dostHayırlısı olsun dost herkesin hakkında. Yalnız dolar faizine koysaydın iyiymiş tekrar diyorum
bana verse de fena olmazdı geri alamamak üzere makina pratik ödeme hizmetlerine yatırım sağlamış olurduHayırlısı olsun dost herkesin hakkında. Yalnız dolar faizine koysaydın iyiymiş tekrar diyorum