- 10,798
- 10,678
- 113
@Fterim1905 makina123 bir marka mıdır??Kanka sen bi ara markaydın ama tutulmayan marka
@Fterim1905 makina123 bir marka mıdır??Kanka sen bi ara markaydın ama tutulmayan marka
Sana bişey dicem asıl enteresan olan ne biliyor musun bu jokerbette mi bi problem var ne var anlamadım sırf %100 fb veriyor diye 1 aydır atıyorum daha iflah olmadım bilmiyorum alakası var mıDostum hiç sorma saçma sapan 200-300 bonusları 3-5 bin yapıyoruz 10-15 bin lazım ödeme var 2 basket maçına basıyoruz ilki geliyor ikincisi inanılmaz bi şekilde yatıyor 3-4 gün önce vtb liginde saratov maçı son per 30 bekliyorum iki takımdan toplam barem 41 sayı 23 sayı çıktı ondan sonra bjk büyükçekmece maçı vardı 77.5 üst aldık çekmeceye 10 bin gelecek ilk yarı 52 sayı attı ikinci yarı 26 atamadı bu olanlar kafayı yedirtiyor adama
Bazı siteler gerçekten uğursuz geliyor insana bende 1 kere çekim yapmadım ordanSana bişey dicem asıl enteresan olan ne biliyor musun bu jokerbette mi bi problem var ne var anlamadım sırf %100 fb veriyor diye 1 aydır atıyorum daha iflah olmadım bilmiyorum alakası var mı
Hahsh o vadeli de ellenmiyor kiSen batar mısın ya zengin 800.000 lira paran var nereye battın😄😄😄😄😄
He faize verdinHahsh o vadeli de ellenmiyor ki
freebeti futbol basket şart koşuyor tenis buz hokeyı oynayamıyoruz ondan oluyorBazı siteler gerçekten uğursuz geliyor insana bende 1 kere çekim yapmadım ordan
Makine roll varmıfreebeti futbol basket şart koşuyor tenis buz hokeyı oynayamıyoruz ondan oluyor
son 150 lırayla doritoslu cig kofte yiyom carsıdayımMakine roll varmı
Ben hiç oynamadım tenis buz hokeyi dost daha çok futbol ve baskette kaybetmeyi tercih ediyorumfreebeti futbol basket şart koşuyor tenis buz hokeyı oynayamıyoruz ondan oluyor
Reflüye zararlıdırson 150 lırayla doritoslu cig kofte yiyom carsıdayım
Kokoreç söyledim enfesson 150 lırayla doritoslu cig kofte yiyom carsıdayım
ben cyber buz hokeyı oynarken cok rahat oluyorum psikolojik olarak bilmiyorum alıskanlıkBen hiç oynamadım tenis buz hokeyi dost daha çok futbol ve baskette kaybetmeyi tercih ediyorum![]()
Senin mesajların hep zenginlik kokuyor. Aviatörden kaybettim deyip kazanıyorsun paso belli 🥸Kokoreç söyledim enfes
Afiyet olsun Marka adam Marka yer. Doritos ta bir markadır.son 150 lırayla doritoslu cig kofte yiyom carsıdayım
o zengın zaten parasız gezmıyor maşallahı var nazar değmesinSenin mesajların hep zenginlik kokuyor. Aviatörden kaybettim deyip kazanıyorsun paso belli 🥸
Onu bende oynuyordum pandemi dönemindeben cyber buz hokeyı oynarken cok rahat oluyorum psikolojik olarak bilmiyorum alıskanlık
sao jose sharks ve tampa bay lightning bu ikisinin men edilmesi gerekiyo bu cyberden hep kayıpOnu bende oynuyordum pandemi döneminde![]()
Genel olarak her şey kayıp değil mi zaten dostsao jose sharks ve tampa bay lightning bu ikisinin men edilmesi gerekiyo bu cyberden hep kayıp
Tütütü nazar değmesinSenin mesajların hep zenginlik kokuyor. Aviatörden kaybettim deyip kazanıyorsun paso belli 🥸
Daha da zengin olmamak için bi sebebim yok kankao zengın zaten parasız gezmıyor maşallahı var nazar değmesin