- 5,227
- 7,365
- 113
gördüm dostum fakat şuan için maalesef kusura bakma.tebrikler abi sana mesaj atmıstım özelden gördünmü
dostum forum içi para alışverişi yasakabi cekim yaptında yollasana rica ediyorum
tebrikler kankisan jose maçı tam bir heyecandan ölme maçıydı san jose öne geçti 10 sayı sonra colorado geri döndü 10 sayı öne geçti sonra fark 2 ye düştü son 1 dakika içinde tam bir savaş vardı maçta ama son saniye faul ve 1 atış 1 kaçırma ile won geldi 1 sayı neler yapabiliyor
Ekli dosyayı görüntüle 51480
daha zorlama kardeşim bence direk çek güzel parasan jose maçı tam bir heyecandan ölme maçıydı san jose öne geçti 10 sayı sonra colorado geri döndü 10 sayı öne geçti sonra fark 2 ye düştü son 1 dakika içinde tam bir savaş vardı maçta ama son saniye faul ve 1 atış 1 kaçırma ile won geldi 1 sayı neler yapabiliyor
yok ya öyle yapıyorum şimdi çeker bi kısmını tekrar kullanırım kâr'ımı alır borç öderimdaha zorlama kardeşim bence direk çek güzel para
Tebriklersan jose maçı tam bir heyecandan ölme maçıydı san jose öne geçti 10 sayı sonra colorado geri döndü 10 sayı öne geçti sonra fark 2 ye düştü son 1 dakika içinde tam bir savaş vardı maçta ama son saniye faul ve 1 atış 1 kaçırma ile won geldi 1 sayı neler yapabiliyor