- 108,594
- 82,458
- 113
İlk yarı Bandırma kazanır 🙃ne oynanır bu maça en mantıklı?
Allah tan havalar serin hala2.5 alt dedik terliyoz
Profiline kıl mı kaçmış bu neDostlar trtsporda sizde de donma var mi
Aynen bizde elmaslarımız 1250 olsa da bozsak diye düşünüyoruzTürkiye de futbol kültürü yok hiçbir zamanda gelişmez , koskoca istanbul da 3 büyük takımdan baska takım tutulmuyor , 10.000 kişi gelememiş karagumruk , İngiltere de londra nin gotu bokluk kulüpleri full tribüne oynuyor ,millet arsenal , chelsa , united ,ccity değil bulunduğu bölgenin takımını destekliyor bu yüzden adamların her kulübü iyi oyuncu alıyor, maddi sorun yaşamıyor, maçları başka ülkelerde izleniyor , reklam alıyorlar vs vs
Ne alakası var dostum benim 2000 kusur mesajım var ben 7 yıldır bu forma uyeyimAynen bizde elmaslarımız 1250 olsa da bozsak diye düşünüyoruz1k mesaj kasma da cabası
![]()
İroni yapıyorumNe alakası var dostum benim 2000 kusur mesajım var ben 7 yıldır bu forma uyeyim
Naptin kral sen telefonda anasayfa burayimi yaptin 😃 ben giriyorum geziyorum okuyorum genellikle, tek tük yorum yapa yapa 2000 yapmisimİroni yapıyorum7 yılda 2k mesaj maşallahın var. Benim foruma gelelim 3-5 ay olmuştur 6k mesaj Maşallahım var desene
Başka bir forumda mesaj tepkime sayıma bak hanımla 13 yılda bu kadar konuşmam olmamıştır MKNaptin kral sen telefonda anasayfa burayimi yaptin 😃 ben giriyorum geziyorum okuyorum genellikle, tek tük yorum yapa yapa 2000 yapmisim
Asiri fazla kardeş 😃Başka bir forumda mesaj tepkime sayıma bak hanımla 13 yılda bu kadar konuşmam olmamıştır MK![]()
Bu elmas bozma olayı nedir. Kaç kuruşa bozuluyorAynen bizde elmaslarımız 1250 olsa da bozsak diye düşünüyoruz1k mesaj kasma da cabası
![]()
hem balıkesirliyim hemde istanbul takımı cıkmasın 3 1 oldu zatenNeyine çıksın taraftarı yok Bolu maçında tribünleri bomboştu 4-1 kazandığı maçın rövanşında Karagümrük Çıksın hiç yoktan taraftarı var