Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 0birkan | Kasa 10k Hedef 30k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,231
1,553
113
Gerçekten ihtiyacım vardı iki gündür işyerinde aç susuz gidip geliyordum ve bana çıktı @Lazistan08 çok teşekkür ederim Allah razı olsun kazancın bol ve daim olsun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
58,518
28,638
113
Gerçekten ihtiyacım vardı iki gündür işyerinde aç susuz gidip geliyordum ve bana çıktı @Lazistan08 çok teşekkür ederim Allah razı olsun kazancın bol ve daim olsun
İddiaya verme kot falan kovala yine rol falan kovala o parayla iş yerinde su falan işte ihtiyacını karşılarsın sigaranın Ufak da olsa

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
58,518
28,638
113
Senin gelirse takip eden herkese 1000 di dimi Birkan kardeş görüyon mu bak nasibi muroda 1000 tl almak varken 250 yle artık gidip bir çeyrek bilet alır 50 tl de otobüs parası
Öyle bir şey yok birkan'ın rolünü de takip ediyorum 😄😄😄

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
58,518
28,638
113
Senin gelirse takip eden herkese 1000 di dimi Birkan kardeş görüyon mu bak nasibi muroda 1000 tl almak varken 250 yle artık gidip bir çeyrek bilet alır 50 tl de otobüs parası
Enişte harmanlıktan ölüyorum hazırlık yapıyorum Bir iki saate çocuk açar telefonu 😄

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,231
1,553
113
İddiaya verme kot falan kovala yine rol falan kovala o parayla iş yerinde su falan işte ihtiyacını karşılarsın sigaranın Ufak da olsa
Öyle yapcam dost gece çalışıyorum zor oluyo yetişmiyor çünkü çok sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...