- 58,530
- 28,647
- 113
HaklıSenin bahsi herkes umudur kesmislen tek basina sirtlandm![]()
HaklıSenin bahsi herkes umudur kesmislen tek basina sirtlandm![]()
Sorma dost 12 saattir isteym geldim oturom öyle bağımlılık işte oynamasam bile ortamdayimVallahi Kral iyi takip etmişsin ha Ben çalışsam hayatta takip edemem
Kanka senin tek kupon diye saydı millet baştan desen saymazlardı 🤣Teşekkürler dostlar ,
11:30 dünya kupasinda Bir adım daha atarım sonra Aranizda 2-3 kişiye ulasirim.
@0birkan bol şans kardeş
Bu maç 1-2 sayıya kazanır veya kaybeder umarım kazanan taraf olur bol şans ikiside 8-10 saniyede hucum ediyor namussuzlarBol şaslar beyler vuralım kırbacı
Vallahi bu kadar da bağımlılık olmaz ki ben çalıştığım dönemlerde Forum bayisi üyeydim yemin ediyorum arada nadir giriyorsun Çünkü işime gücüme bakıyordum para elime geçiyordu kupon yapıyordum Bonus falan kovalamıyorumSorma dost 12 saattir isteym geldim oturom öyle bağımlılık işte oynamasam bile ortamdayim
Aynen öyle vallahi doğru sözeKanka senin tek kupon diye saydı millet baştan desen saymazlardı 🤣
Ligleri iyi sayı çıkıyoda milliler ters hepBu maç 1-2 sayıya kazanır veya kaybeder umarım kazanan taraf olur bol şans ikiside 8-10 hucum ediyor namussuzlar
Benim 1.5 milyon borç var işyerinde bile forumdayim sürekli takip ediom sadece kumar zevk verio bana sikissem bu kadar tatlı olmazVallahi bu kadar da bağımlılık olmaz ki ben çalıştığım dönemlerde Forum bayisi üyeydim yemin ediyorum arada nadir giriyorsun Çünkü işime gücüme bakıyordum para elime geçiyordu kupon yapıyordum Bonus falan kovalamıyorum
Siz diyemediniz ben diyeyimAynen öyle vallahi doğru söze
Biliyorum o yüzden öyle yaptırdım da totem 😂Kanka senin tek kupon diye saydı millet baştan desen saymazlardı 🤣
Enişte parti kur acilSiz diyemediniz ben diyeyim
Ben kendimi bağımlı biliyordum benden bağımlıları varmış Allah yardımcın olsunBenim 1.5 milyon borç var işyerinde bile forumdayim sürekli takip ediom sadece kumar zevk verio bana sikissem bu kadar tatlı olmaz
Yav diyorum ya kafana göre takılBiliyorum o yüzden öyle yaptırdım da totem 😂
Ama bana gore hava hos 3 kisi secer 250 atarim sorun yok,
1 adım daha gidersen 3 kisi 500 olur kendileri bilir
Ben uyucam be dost 24 saat olduBiliyorum o yüzden öyle yaptırdım da totem 😂
Ama bana gore hava hos 3 kisi secer 250 atarim sorun yok,
1 adım daha gidersen 3 kisi 500 olur kendileri bilir
Bir şey olmaz aynı anda kupon yapmayın hangisini takip edeceğimizi şaşırmayalım bol şansKanka senin tek kupon diye saydı millet baştan desen saymazlardı 🤣
Allah razı olsun dost beterin beteri varBen kendimi bağımlı biliyordum benden bağımlıları varmış Allah yardımcın olsun
Ahh muro ahh anlatırdım da neyseBen kendimi bağımlı biliyordum benden bağımlıları varmış Allah yardımcın olsun
Doğru söze hastayım her zaman biliyor musunSiz diyemediniz ben diyeyim