izlesende bişeyi değiştirmiy ki kanka ben bir tane allahın bosverdiği lige oynadım kendi instagramında farklı mackolikte farklı sitede farklı sonuclar yazıyordubende baya araştırdım farklı sonuçlar gördüm maçın tekrarını izleme şansımız varmı ki
arkadaşlar bu 1. ve 2. periyotlarda yanlışlık mı var 1.periyot litvanya. 15 gösteriyordu heryerde 14 olmuş 2.periyotta 18-18 gösteriyordu sonrada 19-18 olmuş bilen yorum yapabilir mi ya da maçı tekrarını izleyebileceğim yer varsa söyler misiniz
attıgı sslerdede 14 gözüküyor sıkıntı walla
ilk periyot 15 21 bitmiş
ilk periyot 15 21 bitmiş
13 - 21 görünürken son anda 2lik atmış 15 olmuş videoda ama scoreboard'da 13 iken sıkıntı var ise bilmiyorm tabi full maç yayını varsa belli olurattıgı sslerdede 14 gözüküyor sıkıntı walla
uzunca süredir sofascore kullanıyorum ben ordan ssattıgı sslerdede 14 gözüküyor sıkıntı walla
özetten çözemezsin hakem 3lüğü 2lik olarak düzeltme yaptıysa ful maçı bulman lazımMaçı izlesem mesele çözülücek ama maçı bulamıyorum
1.periyot 4.30 dakka ile 5.30 dakka arasında litvanya 3lük atmıştı 1.periyot sonunda pozisyonun tekrarını izlediler ayagi cizgide oldugu için 2 lik olarak cevirdiler 14 doğru izledim ben macıarkadaşlar bu 1. ve 2. periyotlarda yanlışlık mı var 1.periyot litvanya. 15 gösteriyordu heryerde 14 olmuş 2.periyotta 18-18 gösteriyordu sonrada 19-18 olmuş bilen yorum yapabilir mi ya da maçı tekrarını izleyebileceğim yer varsa söyler misiniz
Fıba YouTube kanalında bulursunMaçı izlesem mesele çözülücek ama maçı bulamıyorum
Doğru diyor hatta 3. Çeyrek bi kere daha oldu1.periyot 4.30 dakka ile 5.30 dakka arasında litvanya 3lük atmıştı 1.periyot sonunda pozisyonun tekrarını izlediler ayagi cizgide oldugu için 2 lik olarak cevirdiler 14 doğru izledim ben macı