- 2,691
- 2,919
- 113
bol şanslar dostum @Admin16 diye yönetici yok.. @Shellac @Daimon diye yönetici var bilgineRolling konusunu bulamadım bu başlıkta açtım yetkili varsa rolling olarak değiştirsin ricam @Admin16
140 lirayı 500-600 yaparsam 2 kişiye 15 vericem çok değil ama gücüm buna yetiyor. Sadece beğenmeniz yeterli
Umarım becerebilirim...
Ekli dosyayı görüntüle 96814
Anladim bidakine öyle yaparim. Sizden başkası beğenmedi
Neyse eğer bakiye 350-400 e çıkarsa o zaman beğenirler büyük ihtimalAnladim bidakine öyle yaparim. Sizden başkası beğenmedi![]()
Hedefe ulaşırsan Şans parasını ben alırım dostAnladim bidakine öyle yaparim. Sizden başkası beğenmedi![]()
Siz kendinizi de ekleyin çeliliş listesineHedefe ulaşırsan Şans parasını ben alırım dost![]()
❣Bol sans kardeşim
Hedef kaç reisEkli dosyayı görüntüle 96816
İlk yari bence 1 gol daha çıkıcak ama riske girmek istemedim. Üst aldim umarim gelir
Vallahi bilmiyorumki 600 yapiyim hemen çekerim 550 üstü olsun daHedef kaç reis
Hadi inşallahVallahi bilmiyorumki 600 yapiyim hemen çekerim 550 üstü olsun da
@Shellac reis bence bu kadar iyi niyetli Bi insanı kırmamalısın bir kedi kadar masum geldi bu adam bana, 😁Siz kendinizi de ekleyin çeliliş listesine
Çok özür dilerim kusuruma bakmayın haklısınız öyle yapıyım peki. 1 gol kaldı çok absürd bi durum olmazsa geldi@ZorZerre dost her kazanan kupon sonrasında ilk mesajını düzenleme, her yeni kupon paylaşımında yeni yorum yap kuponu öyle paylaşırsan daha iyi olur dost
Tsekkur ederim iyiki varsinizbol şanslar kardeş
mesajı 5dk gectıkten sonra duzenleyebılıyor muyuz@ZorZerre dost her kazanan kupon sonrasında ilk mesajını düzenleme, her yeni kupon paylaşımında yeni yorum yap kuponu öyle paylaşırsan daha iyi olur dost