7 Nis 2023 #1 beckham Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 6,913 4,716 113 beyler sa mobil bankacılığa giremiyorum haricinde bankamatiğe geldim para yatırıyorum bankaniz isleme onay vermiyor yaziyor sizde de boyle mi
beyler sa mobil bankacılığa giremiyorum haricinde bankamatiğe geldim para yatırıyorum bankaniz isleme onay vermiyor yaziyor sizde de boyle mi
7 Nis 2023 #2 lumberjack Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 6,658 3,867 113 dmitri' Alıntı: beyler sa mobil bankacılığa giremiyorum haricinde bankamatiğe geldim para yatırıyorum bankaniz isleme onay vermiyor yaziyor sizde de boyle mi Genişletmek için tıkla ... No para olmuşsundur knk
dmitri' Alıntı: beyler sa mobil bankacılığa giremiyorum haricinde bankamatiğe geldim para yatırıyorum bankaniz isleme onay vermiyor yaziyor sizde de boyle mi Genişletmek için tıkla ... No para olmuşsundur knk
7 Nis 2023 #4 cesurkorkak Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 2,779 1,801 113 Türkiye genelinde zıraat sistem hatası var 17 30 itibariyle düzelecek miş
7 Nis 2023 #5 Y Yazlık ... Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 14,547 9,328 113 dmitri' Alıntı: beyler sa mobil bankacılığa giremiyorum haricinde bankamatiğe geldim para yatırıyorum bankaniz isleme onay vermiyor yaziyor sizde de boyle mi Genişletmek için tıkla ... Banada oldu şimdi
dmitri' Alıntı: beyler sa mobil bankacılığa giremiyorum haricinde bankamatiğe geldim para yatırıyorum bankaniz isleme onay vermiyor yaziyor sizde de boyle mi Genişletmek için tıkla ... Banada oldu şimdi
8 Nis 2023 #6 Nurullah73 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 715 158 43 Bende şimdi ATM’den yatırdım ama hesapta para yok sıkıntı olur mu