Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat Kredi Kartı

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
393
63
arkadaşlar sa,
ziraat kredi kartım 2 dönem gecikmedeydi, 2 gün önce asgarisini yatırdım kart açılır dediler ancak henüz açılmadı. açılır mı ya da ne kadar süre sonra açılır bilgisi olan/deneyimleyen var mıdır? asgarisi yüksekti ihtiyacım olan bir para o yüzden merak ediyorum

aslanlarkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
631
113
arkadaşlar sa,
ziraat kredi kartım 2 dönem gecikmedeydi, 2 gün önce asgarisini yatırdım kart açılır dediler ancak henüz açılmadı. açılır mı ya da ne kadar süre sonra açılır bilgisi olan/deneyimleyen var mıdır? asgarisi yüksekti ihtiyacım olan bir para o yüzden merak ediyorum
24 saat de acılır

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,933
370
83
Benim bildiğim tamamını yatırana kadar açılmıyor 2 dönemde ziraatte benimde başıma gelmişti yine iyisini banka bilir seni yaniltmayim.

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,521
1,274
113
hocam 2dönemse en geç 48 saat sürüyo ben 6ayda bi ödüyorum hepsini ödemeden açılmıyo ama çok geciktirme benim gibi 2kere mektup yollamışlardı icradan kılpayı döndüm

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
848
294
63
Tam limit ödemeden açarsa şanslısın banka bu ne yapacağı belli olmaz

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
393
63

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,521
1,274
113
24 saati geçti hocam hatta 48e gidiyoruz da ondan merak ettim

2 dönem hocam. yarın açılır inş ya. normalde geç ödediğimde ertesi sabah açılmış oluyordu
hocam benim 48saatte açılmıştı senin gibi olduğunda açılmassa yine ararsın ama yanlış hatırlamıyosam onların bi müdahalesi olamıyodu sistem oto açıyo açılmazsa ara ama büyük ihtimal bütün borcu ödemen gerekicek

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
393
63
hocam benim 48saatte açılmıştı senin gibi olduğunda açılmassa yine ararsın ama yanlış hatırlamıyosam onların bi müdahalesi olamıyodu sistem oto açıyo açılmazsa ara ama büyük ihtimal bütün borcu ödemen gerekicek
eyvallah hocam yarın akşama kadar açılmazsa arayayım. inş hepsini ödemek gerekmez