Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat İnternet Bankacılığı Kısıtlama

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
348
63
Selamün aleyküm arkadaşlar.Buguj ziraat hesabıma girdim İnternet bankacılığı kullanimiziniz kisitlanmis diyor, bankayı aradım son 48 saat içinde kripto işlemi oldu mu diyor hayır ama öncesinde olmuştur dedik, bankaya gidin o işlemler ile ilgili bilgileri vermeniz lazım diyor hesap kapalı mi değil mi onu bilmiyorum başına gelen varmı ilk kez başıma geliyor.Lutfen arkadaşlar saçma yorum yapacak dalga alacak uzak dursun modunda değilim moralim çok bozuk

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
712
383
63
bir şey olmaz, ileride masak bir operasyon çekerse biz önlem aldık demek için aradan 1-2 kişiyi kurban ediyorlar

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,408
693
113
Payfix önceden giriyordum şimdş blokeli diyor
Payfix e girebilen varmı

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
348
63
Payfix önceden giriyordum şimdş blokeli diyor
Payfix e girebilen varmı
Payfix kapandı diye biliyorum, Türkiye'den kaldırılmıştır büyük ihtimalle bide orası var ordan da ceza yemesek bari zaten kayiptayiz bide bunlar canımıza okuyor ne yapsak olmuyor

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,408
693
113
Payfix kapandı diye biliyorum, Türkiye'den kaldırılmıştır büyük ihtimalle bide orası var ordan da ceza yemesek bari zaten kayiptayiz bide bunlar canımıza okuyor ne yapsak olmuyor
Payfix gitti zaten de
Girebiliyordun şümdi blokeli diyor hesaba girilmiyor
Denedim mi hiç girmeyi

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,176
8,168
113
Selamün aleyküm arkadaşlar.Buguj ziraat hesabıma girdim İnternet bankacılığı kullanimiziniz kisitlanmis diyor, bankayı aradım son 48 saat içinde kripto işlemi oldu mu diyor hayır ama öncesinde olmuştur dedik, bankaya gidin o işlemler ile ilgili bilgileri vermeniz lazım diyor hesap kapalı mi değil mi onu bilmiyorum başına gelen varmı ilk kez başıma geliyor.Lutfen arkadaşlar saçma yorum yapacak dalga alacak uzak dursun modunda değilim moralim çok bozuk
Banka sorgulayıp sizinle çalışmak istemiyoruz tarzında hesabı kapatır diye düşünüyorum devlet bankasından mümkün oldukça uzak durun özel bankalar sizle çalışmak istemiyoruz diyip hesabında para varsa paranı verip gönderir ama devlet bankası kaynağı neresi vs diye paraya da bloke koyup mağdur ediyor insanları

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
348
63
Banka sorgulayıp sizinle çalışmak istemiyoruz tarzında hesabı kapatır diye düşünüyorum devlet bankasından mümkün oldukça uzak durun özel bankalar sizle çalışmak istemiyoruz diyip hesabında para varsa paranı verip gönderir ama devlet bankası kaynağı neresi vs diye paraya da bloke koyup mağdur ediyor insanları
Teşekkür ederim, onerdigin banka varmi