http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat Haciz

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,873
2,156
113
Payfixden baska bir arkadaşın ibanina para transfer edebilirsin ayrıca bazı bankalar da hesabına bloke koyuyor yani aynı banka da başka bir hesap ( IBAN) aç oraya yolla ve anın da çek birşey olmaz

Nedim7875

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
644
113
Maaş hesabına haciz gelmez knk bu yanlış hiçbir şekilde yapılan para transferlerinin bir TL bile alamaz sadece bir kurum tarafından hesabına maaş yatırılsa çekim yapabilir onun disidna güvenle kullanabilirsin teşekürler bu

Nedim7875

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
644
113
Maaş hesabına haciz gelmez knk bu yanlış hiçbir şekilde yapılan para transferlerinin bir TL bile alamaz sadece bir kurum tarafından hesabına maaş yatırılsa çekim yapabilir onun disidna güvenle kullanabilirsin teşekürler bu
Bak eğer maaş hesabınsa bu dediklerim.istedigin kadar at çekemez onu banka

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
dostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Dost benim de garanti ve finansa total 250k borç vardı hacizlik ödemeyi yapmıştım ama bir süre hacizde kalmıştı payfixi de aktif kullandım bloke falan gelmedi ama gelir diyordu millet belli olmaz yani bana birşey olmadı.