Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat Bankası'ndan Arıyoruz Şeklinde Şüpheli Arama

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
2,133
113
Beyler bugün bir numara aradı sabah. Açmadım. Kim bu diye ekledim rehbere. Bi manzaralı whatsapp profilli bir hesaptı.

İlerleyen saatte tekrar aradı ama Whatsapp'tan aradı bu kez. İsmi tam hatırlayamıyorum Abdulyaman gibi bir ismi sordu. Şivesi bozuktu. Ziraat Bankasından arıyorum Abdulyaman Bey adına kayıtlı bu numara dedi.

Ciddiye almadım yanlış kardeşim dedim kapattım.

Biraz önce de farklı numaradan yine şivesi hafif kötü bir kadın aradı. Aynı olayı anlatıyor bana. Dedim sabah da aradınız Ziraat Bankasında hesabım falan yok bi de WhatSapp'tan arar mı Ziraat Bankası dedim hayır bu konuyla ilgilenecem dedi kapattı.

Bu ne olabilir sizi böyle arayan oldu mu?

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,595
487
83
Dolandırıcı turedı aman dikkat bu bahıs sıtelerının yüzünden her siteye uye olup kimlik bılgılerını verıyoruz basımıza ıllakı bırsey gelecek Allah sonumuzu hayır eylesın

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,718
1,674
113
Beyler bugün bir numara aradı sabah. Açmadım. Kim bu diye ekledim rehbere. Bi manzaralı whatsapp profilli bir hesaptı.

İlerleyen saatte tekrar aradı ama Whatsapp'tan aradı bu kez. İsmi tam hatırlayamıyorum Abdulyaman gibi bir ismi sordu. Şivesi bozuktu. Ziraat Bankasından arıyorum Abdulyaman Bey adına kayıtlı bu numara dedi.

Biraz önce de farklı numaradan yine şivesi hafif kötü bir kadın aradı. Aynı olayı anlatıyor bana. Dedim sabah da aradınız Ziraat Bankasında hesabım falan yok bi de WhatSapp'tan arar mı Ziraat Bankası dedim hayır bu konuyla ilgilenecem dedi kapattı.

Zaten böyle olaylar ya makinenin başına ya senin başına geliyor hep

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,759
4,586
113
Bu işi Urfa’nın bi köyü var sadece işleri telefon dolandırıcılığı bütün köy bu işi yapıyorlar onlardan biridir

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,806
1,449
113

Gerçekten bunu ciddiye alıp konu mu açtın? 😃

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
2,133
113
Gerçekten bunu ciddiye alıp konu mu açtın? 😃
Ya başımızda farklı sıkıntı var da reis bu da üstüne gelince alakasız da olsa gıcıklandım burada da yaşayan varmı diye rahagtlayayım dedim.

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,759
4,586
113
Yazmak istemedim de şive aynen Urfa şivesiydi başkan.
Aynen dostun onlar yapıyorlar başka yapan yok bütün köy bu işi yapıyor bi urfalı arkadaşım var oda o köyden ama İstanbul’da yaşıyor onlarla görüşmüyor

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
2,133
113
Aynen dostun onlar yapıyorlar başka yapan yok bütün köy bu işi yapıyor bi urfalı arkadaşım var oda o köyden ama İstanbul’da yaşıyor onlarla görüşmüyor
Eyvallah reis saolasın <3

@Shellac abi burası karışıp gereksiz hakaretler yemeden kilitleyebilirsiniz saolsun arkadaşlar bilgilendirdi.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,806
1,449
113
Ya başımızda farklı sıkıntı var da reis bu da üstüne gelince alakasız da olsa gıcıklandım burada da yaşayan varmı diye rahagtlayayım dedim.
Sende de ağır sıkıntılar var zaten belli oluyor yorumlarında.

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
2,133
113
Sende de ağır sıkıntılar var zaten belli oluyor yorumlarında.
Yok allaha şükür bende yok çevremde var etkileniyorum ister istemez. Ben sadece kayıp yaşayınca delleniyorum :)

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,607
7,325
113
Abdulyamansa Ziraat katılımdır kral. Katilsaydin aralarina 😁😁😁