http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat Bankası Hakkında

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,165
584
113
Arkadaşlar Ziraat Bankası genç banka kartim var harçlık avans bölümde 3000 bin TL var ama artık papara vs uygulamaları kabul etmiyor milli piyango yapıyordum önceden onlarda bank kartı ile yüklemeyi kaldırmışlar sanırım göremedim bildiğiniz var mı uygulama vs yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,203
1,104
113
Arkadaşlar Ziraat Bankası genç banka kartim var harçlık avans bölümde 3000 bin TL var ama artık papara vs uygulamaları kabul etmiyor milli piyango yapıyordum önceden onlarda bank kartı ile yüklemeyi kaldırmışlar sanırım göremedim bildiğiniz var mı uygulama vs yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
istanbulkarta para yükle ibana geri at

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,174
968
113
Paycell at altın al sat ibana gönder

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,165
584
113
Vodafone pay attım şimdi İstanbul karta atacam mecbur paycel Gine olmuyo