http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zi̇raat Bankası Kredi Kartı

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
1,955
113
Kyk kredisi alıyorum kredi kartına 1000 tl borcum vardı şimdi kartlarım kısmında da borçlarım kısmında da ne kart ne borç gözüküyor banka kartının bakiyesi -1000 olarak güncellenmiş kredi kartım mı kapandı kyk iki ay 550 550 olarak kesilecek mi anlamadım yav bilgisi olan var mı

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,263
1,055
113
Kyk kredisi alıyorum kredi kartına 1000 tl borcum vardı şimdi kartlarım kısmında da borçlarım kısmında da ne kart ne borç gözüküyor banka kartının bakiyesi -1000 olarak güncellenmiş kredi kartım mı kapandı kyk iki ay 550 550 olarak kesilecek mi anlamadım yav bilgisi olan var mı
Dogru tahmin etmis gibi duruyorsun dostum. Muhtemelen öyle olur. Gecmis olsun.

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113
Kaçıncı sınıfsın

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113
Muhtemelen bayadır ödemiyorsun kart iptal olmuş hesaba bloke gelmiş yatan kredi direk kredi karti borcuna kesilecek

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113
Kanka avans hesabına girdiysen eğer yani diğer aydan yiyorsan oda kapanmıştır yatmaz ama girmediysen yatar keser 2 ay ama eğer avans hesabına girdiysen o da kapanmistir ve açtırmak için kredi borcunu ödemen gerekecek

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
1,955
113
Kanka avans hesabına girdiysen eğer yani diğer aydan yiyorsan oda kapanmıştır yatmaz ama girmediysen yatar keser 2 ay ama eğer avans hesabına girdiysen o da kapanmistir ve açtırmak için kredi borcunu ödemen gerekecek
Avansa gitmedim hiç açtırmadım bile reis şu an bankaya 1000 borcum var

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
2 ay burs alamayacaksın maalesef yani borca gidecek