Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurtdışı İPhone 14 Hk.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,030
50,077
113
Kardeşim telefoncuda çalışıyor da elimde şu an 11 var . Abi ver bana ben sana yurt dışı 14 vereyim 11in üstüne 5 bin daha ver dedi. Sizce mantıklı mı telefondan hiç anlamam, süresi dolduğunda uzatırız dedi. Bilen biri varsa yorum yapabilir mi?

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
açtırmış yani tr de kullanıma dimi yenilemesini de o yapacak ücretleri çok yüksek çünkü

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
107
43
5 yıldır yurtdısı telefon kullanırım al kullan mis gibi bu ibne devlete vergi ödeme

Skorsky

𝙈𝙆𝘼 ∞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,360
3,004
113
Süresi dolduğunda nasıl uzatıcakmış dost çok merak ettim bende bi orjinal 11 bi yurtdışı 13 pro max var süresi çok az kaldı ama çok memnunum süresi bitince yılbaşında 8 ay daha açılıyor yani şuan alsan telefonu yılbaşına kadar kullanırsın ondan sonra bi 8 ay daha açılır sonra hattını okumaz 10 12 ay takılırım diyosan mantıklı teklif

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Kardeşim telefoncuda çalışıyor da elimde şu an 11 var . Abi ver bana ben sana yurt dışı 14 vereyim 11in üstüne 5 bin daha ver dedi. Sizce mantıklı mı telefondan hiç anlamam, süresi dolduğunda uzatırız dedi. Bilen biri varsa yorum yapabilir mi?
Al al süresini uzatırlar bi kere açıldıysa.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,030
50,077
113
dostum kayıt ücreti 30-40-50k kayıt ettirmezsen maks süreleri var 4-8 ay e sim kullanıyosun fisfikan istanbulda yaşıyorsan eminönünde 1.5 liraya kırıyolar her sene.
Bence al mantıklı teklif.
cano İstanbul’da değilim de senelik 1.5 lira baya iyi yani o telefon için bence

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,030
50,077
113
Öz kardeşinse sormaya gerek yok problem olursa çökersin tepesine
Abi öyle de diyor ki 8 ay kullan 4 ay uzatttırırız sonra 8 ay daha açılır diğer yılbaşında sonra 4 ay daha uzatırız her sene böyle olabiliyormuş doğru mu ki kardeşim sonuçta beni skcek hali yok da yanlış biliyordur falan telefon işine de yeni girdi ondan açtım konuyu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
Abi öyle de diyor ki 8 ay kullan 4 ay uzatttırırız sonra 8 ay daha açılır diğer yılbaşında sonra 4 ay daha uzatırız her sene böyle olabiliyormuş doğru mu ki kardeşim sonuçta beni skcek hali yok da yanlış biliyordur falan telefon işine de yeni girdi ondan açtım konuyu
Biliyordur araştırmıştır doğrusunu

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,156
2,694
113
Yalan 6 ay yasal süre 4 ay e sim 2 ay kapalı..
Onun için 2 ay modem gibi kullanacağın bir telefon al..
Yeni yılda tekrar açılıyor

Skorsky

𝙈𝙆𝘼 ∞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,360
3,004
113
Yalan 6 ay yasal süre 4 ay e sim 2 ay kapalı..
Onun için 2 ay modem gibi kullanacağın bir telefon al..
Yeni yılda tekrar açılıyor
Bende yurtdışı kullanıyorum 4 ay fiziksel 4 ay e sim 4 ay kapalı baya araştırdım bi yolu yok denildi şimdi görünce şaşırdım android olsa hallediliyor ama iosta olmuyor diye biliyorum