Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yok artık daha neler

turanakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,460
2,151
113
İlk çeyrek sonu 123.5 üst aliyoruz. 3.periyod 32 73 yani 105 sayida bitiyor son periyod olana bakarmısınız.
Çok komik yani :D
2019_12_16_12.18.59.jpg 2019_12_16_12.19.13.jpg

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,105
3,147
113
Benchten gelenler kör topal mıymış ?

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,905
1,590
113
Aynı maça oynamışiz .ama ben 3 çeyrek üst deddim.son anda gelmisti

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
4,511
113
Ayakla oynamışlar son çeyreği

Dmtm25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
399
81
28
10 dk gözleri kapalı potaya top atsalar bile en az 10 çıkardı . geçmiş olsun üzücü durum

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
bu maç şike çok bariz belli..ben 3.çeyrek 31.5 alt oynadım iyi oh bitti dedim 0.2 saniye kala rakip sayı attı tam 31 oldu 2 saniyede potadan potaya üçlük oldu herhalde başka açıklaması olamaz üçlük geldi kupon yattı..malesef rus ukrayna alt liglerde çok şike dönüyor

turanakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,460
2,151
113
bu maç şike çok bariz belli..ben 3.çeyrek 31.5 alt oynadım iyi oh bitti dedim 0.2 saniye kala rakip sayı attı tam 31 oldu 2 saniyede potadan potaya üçlük oldu herhalde başka açıklaması olamaz üçlük geldi kupon yattı..malesef rus ukrayna alt liglerde çok şike dönüyor
Benim sürekli oynadiğim bir lig Rusya asb bayanlar ligi ama böylesine ilk defa karşılaştım doğrusu

kalamar3

B777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,275
378
83
bu ligden saçma bi lig yok bi ara 35-0 bitmişti bi periyot benim işime geldi -11.5dan almıştım ama 0 sayı ne 10 dkda

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Benim sürekli oynadiğim bir lig Rusya asb bayanlar ligi ama böylesine ilk defa karşılaştım doğrusu
Bak kardesim asb rus ogrenci ligi oluyor.Yani Lise cagindaki kizlarin ligi , lise caginda kizlar saniyesinde duygu cokuntusu yasayabilir en ergenus zamanlari.Yani salonda sevgilisinin yaninda bi kiz gorur oynayamaz tribe girer ,adettir karni agrir bi an oynayamaz ne bileyim bi ikili mucalede yere duser tirnagi kirilir hayat zindan olur onun icin var da var bissuru ornegi var o an potaya sayi atmaya odaklanamaz kardesim o an ne yaptigini unutur kafa gider bu yuzden futbolda misal hava sartlati saha zemin vs vs boyle faktorler onemliyken baskettede bu bahsettigim seyler onemli...Hele lise ogrenciisi hele kiz aman aman dostummmm uzak dur kardesim uzakk

Yularipolsen

KING
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,181
1,743
113
Bak kardesim asb rus ogrenci ligi oluyor.Yani Lise cagindaki kizlarin ligi , lise caginda kizlar saniyesinde duygu cokuntusu yasayabilir en ergenus zamanlari.Yani salonda sevgilisinin yaninda bi kiz gorur oynayamaz tribe girer ,adettir karni agrir bi an oynayamaz ne bileyim bi ikili mucalede yere duser tirnagi kirilir hayat zindan olur onun icin var da var bissuru ornegi var o an potaya sayi atmaya odaklanamaz kardesim o an ne yaptigini unutur kafa gider bu yuzden futbolda misal hava sartlati saha zemin vs vs boyle faktorler onemliyken baskettede bu bahsettigim seyler onemli...Hele lise ogrenciisi hele kiz aman aman dostummmm uzak dur kardesim uzakk
Özeti rusların hiçbirşeyine bulaşma abd den beter