Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yks Hakkında

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
246
43
beyler tükendik ya yaklasık 4 5 senedir msü yks kpss ortaögretim ne varsa girdim bu sene sonuc dahada berbat her sene zorlaşan bir sistem var sıralamam 1mlerde sizce s*ktiriboktan bi bölüm yazıp gitmeli miyim 1 sene daha mı

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,441
3,223
113
reis ben 20 yaşındayım bu sene gidicem iki kere mezuna kaldım calısmıcaksan git valla reis bosuna vaktını harcama

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,441
3,223
113
2 yıllık bır bolum sec ordanda kpssye hazırlanırsın

semi380

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
449
512
93
2 senelik bi bölüm yaz git mezuna kalsanda bişey değişmez

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
246
43
reis ben 20 yaşındayım bu sene gidicem iki kere mezuna kaldım calısmıcaksan git valla reis bosuna vaktını harcama
bende 2k4lüyüm walla yaşlandım ya kanka aslında derslerim iyide odak olamıyorum ve bazı çevresel problemlerden dolayı ama bu puanla anca terörist oluruz onu bile olamayız gelen bölümler cok s*kko

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,441
3,223
113
bu sene 250k yaptım gıtcem ben

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,441
3,223
113
bende 2k4lüyüm walla yaşlandım ya kanka aslında derslerim iyide odak olamıyorum ve bazı çevresel problemlerden dolayı ama bu puanla anca terörist oluruz onu bile olamayız gelen bölümler cok s*kko
kankam çalışacagına ınanıyorsan mezuna kal ama inaniyorsan kendınde o ıstıkrarı goruyorsan kal yoksa 1 yılını heba edersın

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
246
43
kankam çalışacagına ınanıyorsan mezuna kal ama inaniyorsan kendınde o ıstıkrarı goruyorsan kal yoksa 1 yılını heba edersın
la zaten 2k22den beri giriyom her sene daha kötü oluyor ama yazarsamda yazcagım bölümlerden ne bekliyon 1m sıralama ile

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,441
3,223
113
la zaten 2k22den beri giriyom her sene daha kötü oluyor ama yazarsamda yazcagım bölümlerden ne bekliyon 1m sıralama ile
okumak ıcın okumak gıbı olur 1m ile o puanla hicbisey olmaz senınde dedıgın gıbı

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
1 milyon ne kral bölüm yok zaten okuma daha iyi bence, ben zamanında 280k sayısaldan girmemiştim o dönem de en kalabalık zamanlardı dümenden falan aileden uzaklaşmak için istiyorsan da zamanına yazık ya gir işe çalış ya da 1 sene biraz hakkını vererek derslere zaman ayır, part time işe girip boş günlerinde de çalışabilirsin ama 1m dan da 100-200k ya çekersin en fazla bu azimle yine de bir tercih yaparsın

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,441
3,223
113
1 milyon ne kral bölüm yok zaten okuma daha iyi bence, ben zamanında 280k sayısaldan girmemiştim o dönem de en kalabalık zamanlardı dümenden falan aileden uzaklaşmak için istiyorsan da zamanına yazık ya gir işe çalış ya da 1 sene biraz hakkını vererek derslere zaman ayır, part time işe girip boş günlerinde de çalışabilirsin ama 1m dan da 100-200k ya çekersin en fazla bu azimle yine de bir tercih yaparsın
+1 ledim

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
246
43
ya 5 sene oldu be yorulduk walla artık başarcagımada inanmıyom ve aile evinde kalınca sıkıntı ya ama dediğim gibi yazcagım bölümün s*kko olcagından eminim ama 1 sene daha bilemiyorum