- 374
- 246
- 43
beyler tükendik ya yaklasık 4 5 senedir msü yks kpss ortaögretim ne varsa girdim bu sene sonuc dahada berbat her sene zorlaşan bir sistem var sıralamam 1mlerde sizce s*ktiriboktan bi bölüm yazıp gitmeli miyim 1 sene daha mı
durum onu gosterıyor bırazA101 Şok Bim
bende 2k4lüyüm walla yaşlandım ya kanka aslında derslerim iyide odak olamıyorum ve bazı çevresel problemlerden dolayı ama bu puanla anca terörist oluruz onu bile olamayız gelen bölümler cok s*kkoreis ben 20 yaşındayım bu sene gidicem iki kere mezuna kaldım calısmıcaksan git valla reis bosuna vaktını harcama
kankam çalışacagına ınanıyorsan mezuna kal ama inaniyorsan kendınde o ıstıkrarı goruyorsan kal yoksa 1 yılını heba edersınbende 2k4lüyüm walla yaşlandım ya kanka aslında derslerim iyide odak olamıyorum ve bazı çevresel problemlerden dolayı ama bu puanla anca terörist oluruz onu bile olamayız gelen bölümler cok s*kko
la zaten 2k22den beri giriyom her sene daha kötü oluyor ama yazarsamda yazcagım bölümlerden ne bekliyon 1m sıralama ilekankam çalışacagına ınanıyorsan mezuna kal ama inaniyorsan kendınde o ıstıkrarı goruyorsan kal yoksa 1 yılını heba edersın
okumak ıcın okumak gıbı olur 1m ile o puanla hicbisey olmaz senınde dedıgın gıbıla zaten 2k22den beri giriyom her sene daha kötü oluyor ama yazarsamda yazcagım bölümlerden ne bekliyon 1m sıralama ile
Benimde o civarı kanka sen ne yazmayı düşünüyosunbu sene 250k yaptım gıtcem ben
gram bilmiyorum reis hersey olabılır sen ne dusunuyonBenimde o civarı kanka sen ne yazmayı düşünüyosun
+1 ledim1 milyon ne kral bölüm yok zaten okuma daha iyi bence, ben zamanında 280k sayısaldan girmemiştim o dönem de en kalabalık zamanlardı dümenden falan aileden uzaklaşmak için istiyorsan da zamanına yazık ya gir işe çalış ya da 1 sene biraz hakkını vererek derslere zaman ayır, part time işe girip boş günlerinde de çalışabilirsin ama 1m dan da 100-200k ya çekersin en fazla bu azimle yine de bir tercih yaparsın
Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum kendi sehrimde 250k ile geliyoda yine emin degilimgram bilmiyorum reis hersey olabılır sen ne dusunuyon
hangı sehırBilgisayar mühendisliği düşünüyorum kendi sehrimde 250k ile geliyoda yine emin degilim
Şanlıurfahangı sehır
aile evinden uzaklasmak ıstemıyorsan kal yetiyorsaŞanlıurfa
ya 5 sene oldu be yorulduk walla artık başarcagımada inanmıyom ve aile evinde kalınca sıkıntı ya ama dediğim gibi yazcagım bölümün s*kko olcagından eminim ama 1 sene daha bilemiyorum1 milyon ne kral bölüm yok zaten okuma daha iyi bence, ben zamanında 280k sayısaldan girmemiştim o dönem de en kalabalık zamanlardı dümenden falan aileden uzaklaşmak için istiyorsan da zamanına yazık ya gir işe çalış ya da 1 sene biraz hakkını vererek derslere zaman ayır, part time işe girip boş günlerinde de çalışabilirsin ama 1m dan da 100-200k ya çekersin en fazla bu azimle yine de bir tercih yaparsın