- 1,086
- 915
- 113
Bol sans kardes.oubre son macinda benim kuponumda vardi ama ben total oynamistim rahat geldi.bresil maclari hep sikinti umarim onu atlatirsin.ante cok nadir 3 deniyor ve nadir atiyor oran icin denenirmis onuda iyi yapmissin.ante td yapara eskiden 17 20 oran aciliyordu simdi bakdim 5 oran acilmis.kuponun guzel uyanik olsaydim takip ederdim umarim kazanirsingiannis çok risk ediliyor 1 tane üçlük sallar belki oran çok iyi geldi charlotte maçı da erken koparsa embiid george maxey dinlenebilir oubre daha çok şut dener
Ekli dosyayı görüntüle 684235
bol şanslar genelde 2 sayı ve faulden sayı kazandırıyor bu seferlik senin için 1 üçlük atar umarımgiannis çok risk ediliyor 1 tane üçlük sallar belki oran çok iyi geldi charlotte maçı da erken koparsa embiid george maxey dinlenebilir oubre daha çok şut dener
Bol sans kardes.oubre son macinda benim kuponumda vardi ama ben total oynamistim rahat geldi.bresil maclari hep sikinti umarim onu atlatirsin.ante cok nadir 3 deniyor ve nadir atiyor oran icin denenirmis onuda iyi yapmissin.ante td yapara eskiden 17 20 oran aciliyordu simdi bakdim 5 oran acilmis.kuponun guzel uyanik olsaydim takip ederdim umarim kazanirsin
Bro ben antenin hic 3 attigina denk gelmemistim simdi sende gorunxe bi bakayim dedim adam en son 17 mac once 3 atmis 17 macin cogunda 3 denememis bu 17 mac icinde 4 yada 5 kez td yapmis.yani cikan sonuca bakarsak td yapma ihtimali 3 atma ihtimalinden cok daha yuksek ve oranda daha iyi.umarim o 3lugu atar tekrar bol sans.giannis çok risk ediliyor 1 tane üçlük sallar belki oran çok iyi geldi charlotte maçı da erken koparsa embiid george maxey dinlenebilir oubre daha çok şut dener
2.per dk 4 oubre 10.olmus bile.o won der artık ante bey 3 denememis hala uyaninca bakicam kuponuna umarım tbrk yazarız yatarsa anteden yatar bu kupon yaziyordumki brasildeki maçtan yatmissin 1.18mis Minas yener ilk 2.peri kaybetmiş son 2.peri kazanmış.gecmis olsungiannis çok risk ediliyor 1 tane üçlük sallar belki oran çok iyi geldi charlotte maçı da erken koparsa embiid george maxey dinlenebilir oubre daha çok şut dener