- 1,084
- 915
- 113
Kismet bidahikine sans seninle olur umarizSon çeyrek 43 lazım 2 dkda 8 faul yapıp hakkı doldurdular 13 faul kaçtı 8 dakikada. Son 3.25 14 sayı kaldı ondan sonra skor 0-2 şu maçta muhteşem savunma yapıp 12 sayıdan yatırsalar takmam da böyle yatmak koyuyor be
Ekli dosyayı görüntüle 852299
Geçmiş olsun dostum177.5 oynuyorum ilk 5 dk 26 çıkıyor sonra as takım devam ederken maça bir şey oluyor ve son 5 dk 5 çıkıyor yani ne dersin ki şikayet edeceğin yer de yok
Ekli dosyayı görüntüle 853025
Alla alla gerçekten ilginç şeyler olmuş maçta 20 sayı fark varken as oyuncuları çıkardılar demek he177.5 oynuyorum ilk 5 dk 26 çıkıyor sonra as takım devam ederken maça bir şey oluyor ve son 5 dk 5 çıkıyor yani ne dersin ki şikayet edeceğin yer de yok
Çıkmadı ki son dakika çıkardı 5 dk çıkarsa da girenler amatör topçu değil 5 dkda 7 sayıyı normalleştirmiyorAlla alla gerçekten ilginç şeyler olmuş maçta 20 sayı fark varken as oyuncuları çıkardılar demek he
o mac benıde yaktı 179.5 üstten177.5 oynuyorum ilk 5 dk 26 çıkıyor sonra as takım devam ederken maça bir şey oluyor ve son 5 dk 5 çıkıyor yani ne dersin ki şikayet edeceğin yer de yok
5dk 26 olunca iyi 7 sayı olunca sıkıntı dimiÇıkmadı ki son dakika çıkardı 5 dk çıkarsa da girenler amatör topçu değil 5 dkda 7 sayıyı normalleştirmiyor
Birader aptal taklidi mi yapıyorsun yoksa troll müsün maçın bir akışı gidişi vardır canlı izliyordum savunma falan yok maçta bundan önceki çeyrek 54 attılar çeyrek başlangıcı da öyle oldu alınan moladan sonra ev 6 dkda 1 attı5dk 26 olunca iyi 7 sayı olunca sıkıntı dimi
Sen yenisin galiba belli basket falan oynama git tenis falan oynaBirader aptal taklidi mi yapıyorsun yoksa troll müsün maçın bir akışı gidişi vardır canlı izliyordum savunma falan yok maçta bundan önceki çeyrek 54 attılar çeyrek başlangıcı da öyle oldu alınan moladan sonra ev 6 dkda 1 attı
dostum baskette bu normal arada fark varsa dinlendirme amaçlı cıkartırlar as kadrodakileri sonucta adamlar kazanmaya bakıyor arada ki farka bakmıyorlar177.5 oynuyorum ilk 5 dk 26 çıkıyor sonra as takım devam ederken maça bir şey oluyor ve son 5 dk 5 çıkıyor yani ne dersin ki şikayet edeceğin yer de yok
Çıkarmadı işte 2 takım da ana kadrodakiler devam ettidostum baskette bu normal arada fark varsa dinlendirme amaçlı cıkartırlar as kadrodakileri sonucta adamlar kazanmaya bakıyor arada ki farka bakmıyorlar