Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yeni Tokat Şekli Olabilir

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
658
113
Yaklaşık 1 saat önce bi numara aradı, 1 hafta önce yapmış olduğum çekim ile ilgili, gönderen şahıs hesapta karakola ifadeye alınmış. Beni karakola ifadeye çağırırlarsa kimden geldiğini bilmiyorum diyecekmişim. Kız , o parayı bize iade edin biz size temiz bi hesaptan tekrar gönderelim dedi. Ama site ismi söylemiyor. Benim doğum tarihimi falan biliyor. Ben de sövdüm kapattım. Dikkatli olun beyler.

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,271
2,050
113
1 kere gelmiş zaten bi de iade edip başka hesaptan atacaklarmış hahahaha :D

Sitenin birinin içinde çatlak vardır. Çekim yaptığın sitedeki adminlerin biri kendi ekibiyle iç operasyon yapıyordur.

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Yaklaşık 1 saat önce bi numara aradı, 1 hafta önce yapmış olduğum çekim ile ilgili, gönderen şahıs hesapta karakola ifadeye alınmış. Beni karakola ifadeye çağırırlarsa kimden geldiğini bilmiyorum diyecekmişim. Kız , o parayı bize iade edin biz size temiz bi hesaptan tekrar gönderelim dedi. Ama site ismi söylemiyor. Benim doğum tarihimi falan biliyor. Ben de sövdüm kapattım. Dikkatli olun beyler.
Beni ifadeye çağırdı emniyet. o. Evladı hesap sahibi şikayetçi olmuş. Bende eski asayiş personeli olarak anasının nikahını görecek şekilde ifade verdim 🤣🤣

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Kanka doğum tarihini bilmeyen yoktur zaten :D Panelden 7 sülalene bakıyordur :D

sokiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
161
32
28
Bu dolandirici cok amator mus loo😅

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
671
113
Bilmediğin numaraları açmayacaksın en güzeli bu hele alan koduyla arayanları hiç açmayacaksın değişik değişik yöntem deniyorlar

Turko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
358
112
43
Aynı muhabbet bana da oldu geçende senin hesap Bizim dedim doğum tarihi vs geç kimlik heryerde var siz önce gönderin ben size geri atıyım dedim işin garibi öyle bir çekim yok MK 😄

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,440
784
113
Sitelerde cekim yaparken uyarı veriyor geri isteyenlere itimat etmeyin diye. Siktir et sen 1 cektin onlar 100 gonderdi ibanlarından. Onlara kazık daha cok girer. Bunları toptan ifsaliycan en temizi araci sirketlerde bunlarla calismiycak.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Buna dusenede bı tekmede ben atarım