- 3,017
- 2,937
- 113
Bu diziyi izleyen var mı?
Kardayım 5 10k arası dığıldanıyorum.Bonusmu var kanka
Bu dizi bizi anlatıyor bir gün kara verir izlersen.Yıl olmuş 205826 insanlar hâlen dizi film izliyor.
Kaçlısın bravo ancak böyle bir yorum yapılabilirdi.Cok fena dizidir zamanının en ii lerinden bunu izledikten sonra şaşı felek cıkmazı var onuda izle o daha ii dir
83Kaçlısın bravo ancak böyle bir yorum yapılabilirdi.
90 91 diyorum ölüsü 92 akar.
Aşmışsın ama bu diziyi kalbinde saklaman beni mesüt etti.
Kendinden başka kimdeye deger verme geirisi gelir hiç kimse sende daha degerli olmasın dostluk arkadaşlık feva bunların hepsi hikaye düşersen orda kalırsın o yüzden en degerli kendin olAşmışsın ama bu diziyi kalbinde saklaman beni mesüt etti.
Bu yaşında hala mücadele etmen beni onure etti.
Sormak istemiyorum ama iyi misin ben bu yaşa gelmedim ama bu yaşa gelirsem ne yapmam lazım?
Bu yaşlara gelsem aynı şeyleri düşünüyor olacaktım.Kendinden başka kimdeye deger verme geirisi gelir hiç kimse sende daha degerli olmasın dostluk arkadaşlık feva bunların hepsi hikaye düşersen orda kalırsın o yüzden en degerli kendin ol
Herşey 90'larda güzeldi.Bu dizilerin cekildigi zamanlar hayatın kendisi güzeldi bişey aramaya gerek yoktu mutlu olmak için herşeyin bi kalitesi vardı o yüzden insanın aklında kalıyo bunlar
Öyle güzeldi ama herşeyi güzeldi insanı ülkesi ortamı şimdi araki sohbet edicek adam bul nerde yok biitti onlarHerşey 90'larda güzeldi.
Ya cugili vardı servis şarkımızdı o bile nerden geldiğimizi belli ediyor.Öyle güzeldi ama herşeyi güzeldi insanı ülkesi ortamı şimdi araki sohbet edicek adam bul nerde yok biitti onlar
😂😂 işte onla bile mutlu olabiliyodu insanlarYa cugili vardı servis şarkımızdı o bile nerden geldiğimizi belli ediyor.
Ben herşeyi geçtim. 90 lar bambaşkaydı. Benim hala walkmanında kenan doğulu var mesela bayhan var teyibimi hala saklıyorum ve hala çalışır vaziyette.😂😂 işte onla bile mutlu olabiliyodu insanlar