Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeditepe İstanbul Dizi

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Cok fena dizidir zamanının en ii lerinden bunu izledikten sonra şaşı felek cıkmazı var onuda izle o daha ii dir

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Aşmışsın ama bu diziyi kalbinde saklaman beni mesüt etti.

Bu yaşında hala mücadele etmen beni onure etti.

Sormak istemiyorum ama iyi misin ben bu yaşa gelmedim ama bu yaşa gelirsem ne yapmam lazım?
Kendinden başka kimdeye deger verme geirisi gelir hiç kimse sende daha degerli olmasın dostluk arkadaşlık feva bunların hepsi hikaye düşersen orda kalırsın o yüzden en degerli kendin ol

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,017
2,937
113
Kendinden başka kimdeye deger verme geirisi gelir hiç kimse sende daha degerli olmasın dostluk arkadaşlık feva bunların hepsi hikaye düşersen orda kalırsın o yüzden en degerli kendin ol
Bu yaşlara gelsem aynı şeyleri düşünüyor olacaktım.

Hayata bir defa geliyoruz ilk başta kendimizi onure etmemiz lazım.

Kaç dostum oldu hala o dostlar var ama sorsam çok bana iyi davransalar bile hikaye.

İnan 40 yaşında olsam alayı yalan. Hayatımda 35 den sonra birşeyi öğrendim kendim dışında hepsi yalan.

Aynı düşüncelerdeyiz.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Bu dizilerin cekildigi zamanlar hayatın kendisi güzeldi bişey aramaya gerek yoktu mutlu olmak için herşeyin bi kalitesi vardı o yüzden insanın aklında kalıyo bunlar

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,017
2,937
113
😂😂 işte onla bile mutlu olabiliyodu insanlar
Ben herşeyi geçtim. 90 lar bambaşkaydı. Benim hala walkmanında kenan doğulu var mesela bayhan var teyibimi hala saklıyorum ve hala çalışır vaziyette.

Bazen kendi sesimi hala çekiyorum.

Hala kim kaset satıyor sebepsizce arıyorum.

engineer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
343
83
Kaç defa izledim sahnelerini kaç defa dinledim müziklerini,benim için yeri dolmayacak bir dizi fakat aynı zamanda çok büyük bir çukur.Yıllardır depresyonda olan biri olarak,alinin dehlizlerinde kaybolmak istemiyorum yine izleyerek ah Ali...