Sağol dost kupon gelirse 250₺ benden sana sözBol şans
Market fişlerine bir yenisi eklenmiş Bol ŞansGelmesi lazım artık tekten gitmekten bıktım.
Ekli dosyayı görüntüle 709857
Erken sonuçlandırma var bilen bilir yazdığım takım 2 farkla öne geçerse direk kazandı sayılıyor herkese bol şans
Fener alacak dost inanıyorum 2-0 öne geçsin de isterse sonradan 5 yesinKupon çok güzel ama fenerden gider reis keşke 2.5 üst alsaydın o maça
Önemli ihtiyaçları aldık dostMarket fişlerine bir yenisi eklenmiş Bol Şans
Kasa küçük ihtiyaçlar büyük olunca sonuç buna çıkıyor napalım bugün yeşillensin buralar 💵💵Önemli ihtiyaçları aldık dost
Umarım dostKasa küçük ihtiyaçlar büyük olunca sonuç buna çıkıyor napalım bugün yeşillensin buralar 💵💵
İşanlah alır reis ama bence Fenerbahçe işi sıkıntıFener alacak dost inanıyorum 2-0 öne geçsin de isterse sonradan 5 yesin
Bol şans reis umarım şeytanın bacağını kırarsın.Gelmesi lazım artık tekten gitmekten bıktım.
Erken sonuçlandırma var bilen bilir yazdığım takım 2 farkla öne geçerse direk kazandı sayılıyor herkese bol şans
Bol sans ali.cok mac yazmissin be broGelmesi lazım artık tekten gitmekten bıktım.
Para yokBol sans ali.cok mac yazmissin be bro
Bol şans dost maç sayısı çok ama umarım.gelirGelmesi lazım artık tekten gitmekten bıktım.
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsun 🙏Gelmesi lazım artık tekten gitmekten bıktım.