- 14,052
- 7,513
- 113
Site direk çevrim demeye başladi yapcaksan sakin betco da yapmaAynisini yaptim zamaninda 10k birine 10k birine
Site direk çevrim demeye başladi yapcaksan sakin betco da yapmaAynisini yaptim zamaninda 10k birine 10k birine
Sağlam sitede olsa yapmaz ama tabi belli olmayan siteler yaparÇapraz diye sıkıntı yaratirlar
Kasayı ikiye bolecegim kırmızı siyah yapacağım birinden çekip birinden kayıp alacağım diyor da bende fark edilir diyorumOlay ne ferdi aşkım
5 defa yaptım birini farkettiler 🤣Kasayı ikiye bolecegim kırmızı siyah yapacağım birinden çekip birinden kayıp alacağım diyor da bende fark edilir diyorum
Siteler farkliyse farkına varmaz karKasayı ikiye bolecegim kırmızı siyah yapacağım birinden çekip birinden kayıp alacağım diyor da bende fark edilir diyorum
Stres var üstünde kasayı ikiye böl birazı hesabında kalsın diğeriyle oyna5 defa yaptım birini farkettiler 🤣
Yok be niye farkedilisnKasayı ikiye bolecegim kırmızı siyah yapacağım birinden çekip birinden kayıp alacağım diyor da bende fark edilir diyorum
Dost acele etme niye söylediğini yapmiyon25-36 arası 4 k bastım gitti ya
Rulet pişmanlıktır ali abeKeşke dursaydım
Ayıptır sorması her birinin oranı ne kirmizi ile siyahın ?Kasayı ikiye bolecegim kırmızı siyah yapacağım birinden çekip birinden kayıp alacağım diyor da bende fark edilir diyorum
Zararın kayıp bonusu karı olacakAma şimdi 5 bi siteden kırmızı dese birinde siyah dese biri gitse 5k zarar oluyor anlamadım ben şimdi
Oranlar aynı zaten rulet diyorAyıptır sorması her birinin oranı ne kirmizi ile siyahın ?
Aga bak kasa 10 diyelim 5 5 bastı biri gitti biri geldi haa kasa yine 10 oluyor doğru şimdi anladım 😁Zararın kayıp bonusu karı olacak