Bol şans dostum@Cutamaniac dosta sponsorluk için teşekkürler . Kazanırsan 2 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 642625
Adım 1
Bol sans kanka@Cutamaniac dosta sponsorluk için teşekkürler . Kazanırsan 2 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 642625
Adım 1
Bol şans kanka@Cutamaniac dosta sponsorluk için teşekkürler . Kazanırsak 2 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 642625
Adım 1
Bol şanslar@Cutamaniac dosta sponsorluk için teşekkürler . Kazanırsak 2 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 642625
Adım 1
Bol şans can yasom@Cutamaniac dosta sponsorluk için teşekkürler . Kazanırsak 2 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 642625
Adım 1
Kolay gelsin@Cutamaniac dosta sponsorluk için teşekkürler . Kazanırsak 2 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 642625
Adım 1
Ayıp sana lan dayı valla dün bisey sorduk bizi iplemedin gitti 183 kBol şans can yasom
Estağfurullah vallaha görmedim emmi olurmu öyle şey ya vallah görmedimAyıp sana lan dayı valla dün bisey sorduk bizi iplemedin gitti 183 k
Dün tgde yazdım herkese cvp verdin yav dedim benim yazılarımmı okunmuyor. Vallahi site Öder mi ödemezmi diye öğrenemedim yemin ederim gırgırına 183 k sıfırlayıp bitirdim vallahiEstağfurullah vallaha görmedim emmi olurmu öyle şey ya vallah görmedim
Vallahi cok hareketliydi dün hakkını helal et emmi yoksa söz konusu olamazDün tgde yazdım herkese cvp verdin yav dedim benim yazılarımmı okunmuyor. Vallahi site Öder mi ödemezmi diye öğrenemedim yemin ederim gırgırına 183 k sıfırlayıp bitirdim vallahi