- 1,100
- 1,582
- 113
Bunu muhabbet amaçlı açtığını zannetmiyorum sjdldmsljrlsHindistan ligi ekiplerinden Sikkim Sports’un kardeş takımı Avustralia alt liglerinden Yarra Jets arkadaşlar. İlk yarı Yarra Jets alır dersek yarı sonunda yer miyiz acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 745986
Hahahahaah 😄Bunu muhabbet amaçlı açtığını zannetmiyorum sjdldmsljrls
Yarra jets değilde a ligindeki maçta show var 15dk 3 golHindistan ligi ekiplerinden Sikkim Sports’un kardeş takımı Avustralia alt liglerinden Yarra Jets arkadaşlar. İlk yarı Yarra Jets alır dersek yarı sonunda yer miyiz acaba?
Yarra yering şarabı vardıHindistan ligi ekiplerinden Sikkim Sports’un kardeş takımı Avustralia alt liglerinden Yarra Jets arkadaşlar. İlk yarı Yarra Jets alır dersek yarı sonunda yer miyiz acaba?
Vado yarra okey de yarram dan ban yersen ne gülerim dostum 😂😂Yarra yering şarabı vardıhatta yarram eyaleti bunların eyaleti
4Yarra jets değilde a ligindeki maçta show var 15dk 3 gol
Yersin kesin ama neyi 🤣🤣🤣Hindistan ligi ekiplerinden Sikkim Sports’un kardeş takımı Avustralia alt liglerinden Yarra Jets arkadaşlar. İlk yarı Yarra Jets alır dersek yarı sonunda yer miyiz acaba?
Hocam tabi futbol denilen olguda öyle Yarra ilkyari atar kuponum gelir diye bir kesinlikten bahsedemeyiz. Öncelikle takımın yani Yarra mın form durumunu, atikliğini ve mentalitesini iyi irdelemek lazım. Tüm bunların ışığında, Takımın son birkaç haftadaki performansına baktığımızda öyle anlaşılıyor ki ilkyarı Yarra yı yiyebilirsiniz de, yemeyebilirsiniz de.Hindistan ligi ekiplerinden Sikkim Sports’un kardeş takımı Avustralia alt liglerinden Yarra Jets arkadaşlar. İlk yarı Yarra Jets alır dersek yarı sonunda yer miyiz acaba?
Güzel maçtı belliydi 6-7 baremin çıkca
Bitane ligde sikkim diye bı takım var hindistan mıydı neydi bide kazma FC var jskdndkdnYarra yering şarabı vardıhatta yarram eyaleti bunların eyaleti