Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yardım-Sağlık

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
beyler merhaba.konu açtım belki yaşayan bilen vardır bu durumu..göbek ile malum yer arasında kalan yerde bir şişkinlk var bende bazen ağrı yapıyor çoğu zaman sonradan kayboluyor..özellkle masa başında oturduğumda o bölgeden baskı yapıyor. 2 gündür yine ağrı var çok rahatsz etmiyor ama rahatta ettirmiyor..umarım sağlıkçı vardır aramzda.

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
295
140
43
beyler merhaba.konu açtım belki yaşayan bilen vardır bu durumu..göbek ile malum yer arasında kalan yerde bir şişkinlk var bende bazen ağrı yapıyor çoğu zaman sonradan kayboluyor..özellkle masa başında oturduğumda o bölgeden baskı yapıyor. 2 gündür yine ağrı var çok rahatsz etmiyor ama rahatta ettirmiyor..umarım sağlıkçı vardır aramzda.
peki hocam kramp şeklinde mi ağrılar mide bulantısı fılan oluyor mu?

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Apandist şisiyordur muhtemelen bir doktora görün ,bir arkadasimdada aynı sorun vardı apandist patlamadan ameliyat ile aldirmisti

gurkam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
435
217
43
O bölge alt karın bölgesi hocam divertikülit iltihabı ve irritabl bağırsak sendromu olabilir genelde kadınlarda rahim yolunda ki problemlerden olur ama erkeklerdede olabilir sidiğinin rengi nasıl birde mümkünse direkt doktora git. Sidik tahlili yapsınlar

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,097
2,130
113
dostum tarif ettigin bolge apandist. ya cok sismistir ya da yirtik vardir. acil e basvurmani oneririm eger apandist ile patlamadan mudahele edilmelidir

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
cevaplar için teşekrrlerr yarın gidicem doktoraaa öyle sancı filan değil bir şişkinlk var gibi..çok yersnde midenden hazımslık olur ya öyle..apandisit oldğunu düşünmyrm aslında apandisit üst tarafta sağda kalıyor çünkü..benmki tam malum yerim kıllı bölgessn 3-4 santim üstünde el büyüklğünde bir şişkinlik.. yarın gidicem bakalm umarım önemli birşey çıkmazz