Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Yapılan Saldırılar ve Foruma Giriş Sorunları

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,973
79,618
21,113
Merhaba Arkadaşlar

4-5 gündür foruma yapılan saldırılarla beraber ve sunucu değişikliği sebebiyle giriş sorunları oluşmaktadır bu oluşan sorunlar çözümlerini bildiğimiz kadarıyla yazıyoruz arkadaşlar deneyenler yorumlarını yazabilirse bu durumu daha çabuk şekilde çözüme kavuşturabiliriz

Önbellek ve Çerezleri silme

Başlat öğesini tıklayın.
Başlat menüsü arama metin kutusuna cmd girin.
Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır'ı seçin.
Şu komutu çalıştırın: ipconfig /flushdns
Komut başarılı olursa, sistem aşağıdaki iletiyi döndürür:
Windows IP yapılandırması, DNS Çözümleyici Önbelleğini başarıyla temizledi.

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdaki Safari'de geçmişi ve çerezleri silme

Geçmişi, önbelleği ve çerezleri silme
Aygıtınızdaki bilgileri aşağıdaki şekilde temizleyebilirsiniz:
  • Geçmişinizi ve çerezleri silmek için Ayarlar > Safari'ye gidip Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Sil'e dokunun. Safari'deki geçmişiniz, çerezleriniz ve tarama verileriniz silindiğinde Otomatik Doldur bilgileriniz değişmez.
  • Çerezleri silip geçmişinizi tutmak için Ayarlar > Safari > İleri Düzey > Web Sitesi Verileri'ne gidin ve Tüm Web Sitesi Verilerini Sil'e dokunun.
  • Siteleri ziyaret ederken geçmiş verilerinin tutulmasını istemiyorsanız özel dolaşmayı açın veya kapatın.
Silinecek herhangi bir geçmiş veya web sitesi verisi yoksa söz konusu ayar gri renkte görünür. Ayrıca, Ekran Süresi'ndeki İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları bölümünde web içeriği sınırlamaları ayarladığınızda da ayar gri renkte görünebilir.

Çerezleri engelleme
Çerez, bir sitenin, siteyi yeniden ziyaret ettiğinizde sizi hatırlayabilmesi için aygıtınıza yerleştirdiği bir veri parçasıdır. Safari'nin çerezleri engelleyip engellemeyeceğini seçmek için Ayarlar > Safari'ye dokunun, ardından Tüm Çerezleri Engelle'ye dokunun.
1601899511945.png

Bu konun detaylı anlatımı : https://support.apple.com/tr-tr/HT201265

Android telefonlar için çerez ve önbellek temizleme

Tüm çerezleri temizleme
Çerezleri kaldırırsanız web sitelerindeki oturumlarınız kapatılır ve kayıtlı tercihleriniz silinebilir.

1. Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını
    Chrome
    açın.
  2. Adres çubuğunun sağında Diğer
    Diğer
    ardından
    Ayarlar'a dokunun.
  3. Gizlilik
    ardından
    Tarama verilerini temizle'ye dokunun.
  4. Son bir saat veya Tüm zamanlar gibi bir zaman aralığı seçin.
  5. "Çerezler, medya lisansları ve site verileri" seçeneğini işaretleyin. Diğer tüm öğelerin işaretini kaldırın.
  6. Verileri temizle
    ardından
    Temizle'ye dokunun.
Çerezlere izin verme veya çerezleri engelleme
Web siteleri tarafından kaydedilen çerezlere izin verebilir veya onları engelleyebilirsiniz.

Not: Sitelerin çerezleri kaydetmesine izin vermezseniz oturum açmanızı gerektiren çoğu site çalışmaz.

1. Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını
    Chrome
    açın.
  2. Adres çubuğunun sağında Diğer
    Diğer
    ardından
    Ayarlar'a dokunun.
  3. Site ayarları
    ardından
    Çerezler'e dokunun.
  4. Çerezler'i açın veya kapatın.
Diğer sitelere ait çerezleri engelleme
Ziyaret ettiğiniz siteden çerezlere izin verirken web sitesinde reklamları veya resimleri bulunan diğer sitelere ait çerezleri engelleyebilirsiniz. Bu üçüncü taraf çerezlerini engellemek için "Üçüncü taraf çerezlerine izin ver" onay kutusunun işaretini kaldırın.

İstisnalar listenizde siteye izin verilse dahi, diğer sitelere ait tüm çerezler ve site verileri engellenir.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
Önbellek ve Çerezleri silme kısmı işe yaramıyor ben ilk onu denemiştim

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,736
28,426
113
Baskan vpn ile foruma giris yapıyoruz ama vpn acınca da bahıs sıtesıne gırıs yapamıyoruz sorun hala devam ediyor

TusubasaOrhun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
174
48
28
Türkiyeden giriş yapıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Opera kullanıyorum.

ayhanbalik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,024
376
83
Ben sorun yaşıyorum ama sadece wifi de ve düzelmiyor bir türlü 😔

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
İnş düzelir bi kaç gündür bayağı zorlanıyorum ben açılıyor açıkken kapanıyor falan