Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yanında Kız Arkadaşı Varken..

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,044
113
En tilt olduğum noktalardan biri bu. Tek gezerken veya erkek arkadaşları yanında varken yanınıza gelip muhabbet eden arkadasiniz, kızın yanında selam vermeden geçip gidiyor. Bu duruma ne diyorsunuz? Ben özgüven eksikliği diye yorumluyorum.

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
En tilt olduğum noktalardan biri bu. Tek gezerken veya erkek arkadaşları yanında varken yanınıza gelip muhabbet eden arkadasiniz, kızın yanında selam vermeden geçip gidiyor. Bu duruma ne diyorsunuz? Ben özgüven eksikliği diye yorumluyorum.
O çoğu kişide var kardeşim kızın yanında ise bende gelmiyorum

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Adamlar ozel oran sayfasinda 1 liraya cinayet isliyor senin derdine bak kral.

Uzaktanda olsa bi selam verilir o kadar yamyam olmanin luzumu yok

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
kızla bir yere yetişiyorsa lafa tutma diye yapıyordur belki yada seni tanıştırsa kıza da anlatacak şuradan şöyle arkadaşım diye üşeniyordur

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,044
113
kızla bir yere yetişiyorsa lafa tutma diye yapıyordur belki yada seni tanıştırsa kıza da anlatacak şuradan şöyle arkadaşım diye üşeniyordur
Kanka mal değiliz muhabbete tutulmaz zaten, olay selam vermeden geçip gitmek

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Allah baska dert vermesin