- 34,497
- 12,652
- 113
Olmadı yaman dost sağlık olsun
ah be dost üzdü valla 😔Siz burda konuşurken ben rulet oynuyordum 5k.yi 30k.yaptik 30 k da salak gibi auto.rulet gireyim.heyecan olsun dedim 6 el 1 kere vermedi 1 yanına düştü hep
Arkadaşlar benden size dost tavsiyesi auto rulet sizin bastığınız görüyor sistem asla oynamayın neye bassaniz gelmez hep kaybeder evolution saglayicisi tamamen bu şekilde hile bu yüzden canlı oynuyorken dünya kasa yapıp aptal gibi auto girip gaza gelip tüm parayı kaybettim 30k.yi da cekseydim 4k yatırımla toplam 80k.cekmis olurdum olmadı aptal gibi devam ettim lanet olsun auto.ruletr
Dost 25 k almışsın dursaydin ya keskeSiz burda konuşurken ben rulet oynuyordum 5k.yi 30k.yaptik 30 k da salak gibi auto.rulet gireyim.heyecan olsun dedim 6 el 1 kere vermedi 1 yanına düştü hep
Arkadaşlar benden size dost tavsiyesi auto rulet sizin bastığınız görüyor sistem asla oynamayın neye bassaniz gelmez hep kaybeder evolution saglayicisi tamamen bu şekilde hile bu yüzden canlı oynuyorken dünya kasa yapıp aptal gibi auto girip gaza gelip tüm parayı kaybettim 30k.yi da cekseydim 4k yatırımla toplam 80k.cekmis olurdum olmadı aptal gibi devam ettim lanet olsun auto.ruletr