http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling yakup1997 / Kasa 7k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,871
11,796
113
İyi Sametin tahmin etkinliği gibi olmamış bura 🤣
Tebrikler dost @yakup1997 kazancın bol ve daim.olsun
O başka çar 1 ay öncesinden adama maç bile verdim kuponunu takip eden tek kişi bendim. Yazdım dedi ki şu kadar dağıttım kime ne dağıttı bilmiyorum ama sözü vardı geçen ki konuda yazdım kazanç olursa tabi görürüm seni dedi sonra adamdan ses seda yok 🤣 şurada parayla şov yapanlardan nefret ediyorum başka bir şey değil

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,567
26,182
113
O başka çar 1 ay öncesinden adama maç bile verdim kuponunu takip eden tek kişi bendim. Yazdım dedi ki şu kadar dağıttım kime ne dağıttı bilmiyorum ama sözü vardı geçen ki konuda yazdım kazanç olursa tabi görürüm seni dedi sonra adamdan ses seda yok 🤣 şurada parayla şov yapanlardan nefret ediyorum başka bir şey değil
Aynısını bana bu arkadas yaptı gulhan

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,871
11,796
113
zamanı gelince de tokatı sen atarsın kanka boşver
Tokat atmalık durum yok kanka. Sana tek mesaj attım 1 k para gönderdin bana. Herkesin adını tek tek vermeye gerek yok. Çark dönünce de ben kimseye yazdırmadan kendim ulaşıyorum zaten herkes aynı değil varolasın

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,871
11,796
113
Hele birisi var gece aktif olup benim mesajlarıma dönüş yapmayan bugün de dönüş yapmasında gece ben konuda nasıl yazıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...