- 5,469
- 1,723
- 113
Dm atarmisunGünaydın tesekkurler
Dm atarmisunGünaydın tesekkurler
O başka çar 1 ay öncesinden adama maç bile verdim kuponunu takip eden tek kişi bendim. Yazdım dedi ki şu kadar dağıttım kime ne dağıttı bilmiyorum ama sözü vardı geçen ki konuda yazdım kazanç olursa tabi görürüm seni dedi sonra adamdan ses seda yok 🤣 şurada parayla şov yapanlardan nefret ediyorum başka bir şey değilİyi Sametin tahmin etkinliği gibi olmamış bura 🤣
Tebrikler dost @yakup1997 kazancın bol ve daim.olsun
Sana atmadı miİyi Sametin tahmin etkinliği gibi olmamış bura 🤣
Tebrikler dost @yakup1997 kazancın bol ve daim.olsun
tebrikler@Shellac kilit olabilir burası 🙏
Tebrikler dostum. Her koyun kendi bacağından asılıyor burada. Daim olsun şansınSana atmadı mi
Aynısını bana bu arkadas yaptı gulhanO başka çar 1 ay öncesinden adama maç bile verdim kuponunu takip eden tek kişi bendim. Yazdım dedi ki şu kadar dağıttım kime ne dağıttı bilmiyorum ama sözü vardı geçen ki konuda yazdım kazanç olursa tabi görürüm seni dedi sonra adamdan ses seda yok 🤣 şurada parayla şov yapanlardan nefret ediyorum başka bir şey değil
Çok bisey yapamadık zaten takip edenlerin emegi geçmesin diye ufak ikram yapabildikTebrikler dostum. Her koyun kendi bacağından asılıyor burada. Daim olsun şansın
Şaşırmıyorum artık muro. Burada kim sağlam kim değil biliyoruz. Sağolsun tek mesajla geri çevirmeyen dostlarımızda var.Aynısını bana bu arkadas yaptı gulhan
Dostum burada miktarın önemi yok niyet önemli kesene bereket tekrardanÇok bisey yapamadık zaten takip edenlerin emegi geçmesin diye ufak ikram yapabildik
Niyet ve sözünün eri olmak önemli dost ufak mufak görmüşsün sonuçta helal olsun. Kat kat fazlası gelirÇok bisey yapamadık zaten takip edenlerin emegi geçmesin diye ufak ikram yapabildik
Kim ben mi yaptimAynısını bana bu arkadas yaptı gulhan
zamanı gelince de tokatı sen atarsın kanka boşverŞaşırmıyorum artık muro. Burada kim sağlam kim değil biliyoruz. Sağolsun tek mesajla geri çevirmeyen dostlarımızda var.
Evet değişik bir arkadaş o 🤣Sana atmadı mi
Tokat atmalık durum yok kanka. Sana tek mesaj attım 1 k para gönderdin bana. Herkesin adını tek tek vermeye gerek yok. Çark dönünce de ben kimseye yazdırmadan kendim ulaşıyorum zaten herkes aynı değil varolasınzamanı gelince de tokatı sen atarsın kanka boşver
Lan şu para nasıl düşmedi hala başına sana bel bağladık cihannnn 🤣Evet değişik bir arkadaş o 🤣
Seni tanımıyorum ki bir tanesi diyorum bak isim yazmışım orayaKim ben mi yaptim
Daha demin düştü para başıma ama denemeden kafayı yersin egt full ekran attı 50 bettenLan şu para nasıl düşmedi hala başına sana bel bağladık cihannnn 🤣
Sonuç 150 lira çekim talebini bekliyorumDaha demin düştü para başıma ama denemeden kafayı yersin egt full ekran attı 50 betten