http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin yagolcuk | Salı Günü CL Maçlarından 3 Maç 51 Oran

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,059
1,422
113
Galatasaray - Liverpool
@Liverpool 2.5 ÜST 2.43
@Liverpool 3.5 ÜST 4.70

Sezon başından beri yaptığı transferlerle dikkatimi çeken ve bu yıl CL favorim olan Liverpool için de Galatasaray için de uzun uzun konuşmaya gerek yok. Liverpoolda Wirtz oynamasına rağmen hala kendini göstermedi İshak ise hazır değil. Geçen hafta Atl Madrid karşısında oynadıkları oyunun yarısını oynasalar bile Gs için çok fazla. Alanyaspor maçını izlemesem yine kendi evinde bir şeyler yapabilir diyebiirdim Galatasaray'a da belki gol atabilir ama gol yiyeceği aşikar. Net şekilde 4 gol bekliyorum ama 2.5 üst alarak 2.43'den sağlam 3.5 üst olarak da oran olarak tatminkar iki tahminim var.

Atl. Madrid - Frankfurt
@3.5 ÜST 2.35

Sezon başından beri düzenli izlediğim ve keyif aldığım Frankfurt moralli başladıkları şampiyonlar liginde Atl.Madrid deplasmanında olacaklar. Gladbach deplasmanında 6 gol buldular ilk yarı direkt domine ettiler. Uzak mesafeli şut tehditleri ya golle sonuçlanıyor yada kaliteli pas ağları yaratıyor. Rakipleri bu yıl 1 maç dışında hepsinde gol yiyen ve üst seviye ileri uç katkısı alan madrid ekibi. Hafta sonunda Real madride 5 gol attılar. Akan oyunda gol bulmada problem yaşamayan iki takımın maçında 3.5 üst beklemek hata olmaz.

Pafos - Bayern

@Bayern 4.5 ÜST 4.70

Zayıf takımlara karşı acımasızca saldırmasından dolayı yaptığım bir tercih kombine için baharat olarak yatarsa buradan yatacak zaten. Uzun uzadıya diyecek bir şey yok acımasız bir bayern beklemeyi ummak sadece.

1759153882196.png

Combine olarak 51-52 oran çıkıyor hani bi sigara parası olarak bile denenmeye değer kupon diye düşünüyorum

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.00
Kupon kazancı 1₺

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,010
4,744
113
Aslında güzel kupon Galatasaraylıyım ama Liverpool bi tık zor

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,499
1,044
113
pafos iç sahada çin seddi gibi savunma yapıp daha az gol yiyebilir çok disiplinli takım

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,268
6,912
113
liverpool maçının alt biticeğini düşünüyorum
Ama seçimlerin çok mantıklı 100 lira 200 lira ile denenmeye değer gibi duruyor

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,667
25,249
113
Pafosu çok hafife almışssın da bunlar baya ilerisi hızlı gerisi taş gibi savunma yapıyor tabi bayern atacağı günse atar affetmex

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,311
3,079
113
Galatasaray - Liverpool
@Liverpool 2.5 ÜST 2.43
@Liverpool 3.5 ÜST 4.70

Sezon başından beri yaptığı transferlerle dikkatimi çeken ve bu yıl CL favorim olan Liverpool için de Galatasaray için de uzun uzun konuşmaya gerek yok. Liverpoolda Wirtz oynamasına rağmen hala kendini göstermedi İshak ise hazır değil. Geçen hafta Atl Madrid karşısında oynadıkları oyunun yarısını oynasalar bile Gs için çok fazla. Alanyaspor maçını izlemesem yine kendi evinde bir şeyler yapabilir diyebiirdim Galatasaray'a da belki gol atabilir ama gol yiyeceği aşikar. Net şekilde 4 gol bekliyorum ama 2.5 üst alarak 2.43'den sağlam 3.5 üst olarak da oran olarak tatminkar iki tahminim var.

Atl. Madrid - Frankfurt
@3.5 ÜST 2.35

Sezon başından beri düzenli izlediğim ve keyif aldığım Frankfurt moralli başladıkları şampiyonlar liginde Atl.Madrid deplasmanında olacaklar. Gladbach deplasmanında 6 gol buldular ilk yarı direkt domine ettiler. Uzak mesafeli şut tehditleri ya golle sonuçlanıyor yada kaliteli pas ağları yaratıyor. Rakipleri bu yıl 1 maç dışında hepsinde gol yiyen ve üst seviye ileri uç katkısı alan madrid ekibi. Hafta sonunda Real madride 5 gol attılar. Akan oyunda gol bulmada problem yaşamayan iki takımın maçında 3.5 üst beklemek hata olmaz.

Pafos - Bayern

@Bayern 4.5 ÜST 4.70

Zayıf takımlara karşı acımasızca saldırmasından dolayı yaptığım bir tercih kombine için baharat olarak yatarsa buradan yatacak zaten. Uzun uzadıya diyecek bir şey yok acımasız bir bayern beklemeyi ummak sadece.

Ekli dosyayı görüntüle 849308

Combine olarak 51-52 oran çıkıyor hani bi sigara parası olarak bile denenmeye değer kupon diye düşünüyorum
Bol şans

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,738
1,183
113
Gelmez cunku 50 oran

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,299
6,428
113
Bu kuponda gelirse sadece Bayern gelir diğerleri yatar.Bayernde oyunu kasarsa oda 2-3 golde maks kalır bitirir

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,059
1,422
113
pafos iç sahada çin seddi gibi savunma yapıp daha az gol yiyebilir çok disiplinli takım
Pafosu çok hafife almışssın da bunlar baya ilerisi hızlı gerisi taş gibi savunma yapıyor tabi bayern atacağı günse atar affetmex
Pafosun elemelerinde kiev - telaviv maçlarını izledim full hani çok ters takım olduğunu biliyorum sadece bayern delirirse affetmediğine inanarak oynadım onu 1k'yı nelere harcamıyoruz bu kupon için denenir diye yazdım.

Bu kuponda gelirse sadece Bayern gelir diğerleri yatar.Bayernde oyunu kasarsa oda 2-3 golde maks kalır bitirir
Gelmezse bi bayern gelmez. Orada bayernin gaza gelmesi ümidi var sadece

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,059
1,422
113
liverpool maçının alt biticeğini düşünüyorum
Ama seçimlerin çok mantıklı 100 lira 200 lira ile denenmeye değer gibi duruyor
sigara parası yada slotta çöp edeceğin 500- 1k denenir kupon diye yaptım zaten 3 maç 52 oran çok zaten ama bayern dışında hepsinin canlı 3-5 maçını izledim neden olmasın

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,713
14,189
113
Birde supriz olarak gördüğüm bodo glimbt var

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,713
14,189
113
sigara parası yada slotta çöp edeceğin 500- 1k denenir kupon diye yaptım zaten 3 maç 52 oran çok zaten ama bayern dışında hepsinin canlı 3-5 maçını izledim neden olmasın
Oranlar liverpool değil gs yada beraberliği gösteriyor takim olarak 3.5 almak riskli

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,268
6,912
113
bende ters bişi demedim dost, denenir

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,059
1,422
113

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,059
1,422
113
içimden bi ses o maça 2-2 skor diyor da bulaşamadım fazla tottenham big six'den koptu gitti zaten ama yine de kadro ve isim farkı çok var yemiyor :D

Ben de sana denenir dediğin olayı açayım dediydim mesajı destekler nitelikte yazayım dedim farklı algılandıysam sorry

Tottenham maçına 2-2 skor geldi en emin olduğum galatasaraydan yattım sad. 4.70 bayern geldi 2.35 atl madrid geldi