Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede yagolcuk | 26.07.2005 / MSL

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.60

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
@2.5 ÜST ORAN 1.64 10/9
@3.5 ÜST ORAN 2.60 10/7

Bugün günlerden Miami. Messi bu maçta forma giymeyecek ve Inter Miami, Messi üzerine kurulu oyun yapısıyla onun yokluğunda savunmada ciddi açıklar veriyor. Geçen sezon Messi'nin oynamadığı 30 maçta takım maç başına 1.63 gol yedi; bu sezon oynamadığı 5 maçta ise bu ortalama 2.4’e çıktı.

Cincinnati, Doğu Konferansı lideri ve formda bir takım. Deplasmanda gol ya da goller bulmaları yüksek ihtimal. Karşılıklı gollerin geleceği, tempolu ve bol pozisyonlu bir maç bekliyorum. Tahminim 3 gol çok rahat çıkar; isteyen 4 gole de oynayabilir.

Kupon miktarı 1000₺
Kupon oranı 2.60
Kupon kazancı 2600₺

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Şu maçın 0-0 bitmiş olması çok acı daha dakika 2'de karşı karşıya gol kaçtı dakika 4de 8de 12de cok ciddi tehlikeli hücümlar var. Toplamda 4 tane filan karşı karşıya bitiricilik zayıf kaldı sonuc acı bir loss oldu. Miami 0 - 0 Cincinnati

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,340
1,785
113
Bende izledim maçın ilk yarısını çıldırmamak elde değil

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,837
829
113
miami nin 1.4 üzerindeyse eğer 2.5 üst oranı o maça oynanmaz. hep oran tuzağı ve malesef bu sefer olmaz belki diyerek oynayıp kaybediyoruz.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Bende izledim maçın ilk yarısını çıldırmamak elde değil
hani üstün kaleci performansı filan da değil de şans ya bilerek kaçırmış gibi de değiller deniyorlar ama yetenekleri o topu kaleye sokmaya yetmedi bi. 65 gibi bi pozisyon daha kaçırdılar orda saldım ben de sinkaflı cümlelerle atamıcak bunlar diyerekten 4/4 yaptıydım sosyal medyada 5/5 tatlı olacaktı

miami nin 1.4 üzerindeyse eğer 2.5 üst oranı o maça oynanmaz. hep oran tuzağı ve malesef bu sefer olmaz belki diyerek oynayıp kaybediyoruz.
bi yandan salaklık bende brezilya ligini daha çok izliyorum bu aralar hani recifeyi de santosu da son maçlarını izledim rahat üst olur dedim sonra üst oranı görünce korkup bıraktım daha güvenilir olur diyerekten miami cincinati maçına geçtim gecenin zor maçlarından olsa da pozisyon zengini olur goller daha rahat gelir diye. pozisyon zengini oldu goller bi tarafıma kaçtı haha

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
@2.5 ÜST ORAN 1.64 10/9
@3.5 ÜST ORAN 2.60 10/7

Bugün günlerden Miami. Messi bu maçta forma giymeyecek ve Inter Miami, Messi üzerine kurulu oyun yapısıyla onun yokluğunda savunmada ciddi açıklar veriyor. Geçen sezon Messi'nin oynamadığı 30 maçta takım maç başına 1.63 gol yedi; bu sezon oynamadığı 5 maçta ise bu ortalama 2.4’e çıktı.

Cincinnati, Doğu Konferansı lideri ve formda bir takım. Deplasmanda gol ya da goller bulmaları yüksek ihtimal. Karşılıklı gollerin geleceği, tempolu ve bol pozisyonlu bir maç bekliyorum. Tahminim 3 gol çok rahat çıkar; isteyen 4 gole de oynayabilir.
Kanka messi'nin olmamasıyla savunmada zorlanmaları ne alaka onu anlamadım. Onun yokluğunda hücum da zorlanıyorlar desen anlarım da bu biraz tuhaf geldi. Bol şans.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Kanka messi'nin olmamasıyla savunmada zorlanmaları ne alaka onu anlamadım. Onun yokluğunda hücum da zorlanıyorlar desen anlarım da bu biraz tuhaf geldi. Bol şans.
maçlarını izle bak bu yıl 5 maçta oynamadı yediği gollere bak orta alanda bir dengesizlik oluyor sonra hani peste orta sahadan agüeroya top atıyorlar gol oluyor ya. O misal oyun kurma ve organizasyon eksikliği oluyor ama goller kaçınca bir anlamı kalmadı 0-0 bitti maç