Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin yagolcuk | 24.07.2025 / BJK

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.83

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
@2.5 ÜST ORAN 1.83 10/10

Bugün günlerden BEŞİKTAŞ!

Türk takımlarının yıllardır çözemediği sorun: eleme maçlarına hazır kadroyla çıkamamak. Yine yetişmeyen transferler yüzünden kanatları eksik bir şekilde sahada olacağız ve rakip tanıdık: Shakhtar.

Bize yabancı olmayan bu ekip, Kiev’le birlikte ne zaman kuraya katılsa karşımıza çıkıyor ve henüz onlara karşı galibiyetimiz yok. Her ne kadar savaş ortamı olsa da, kadroları Brezilya–Ukrayna karması gibi ve piyasa değerleri Beşiktaş’la neredeyse eşit. Avrupa tecrübesi de cabası. Üstelik Arda hocanın Beşiktaş’ı iyi tanıdığını ve ona özel bir planı olacağını düşünüyorum.

Beşiktaş cephesinde ise kalede Mert; savunmada Jurasek, Uduokhai, Paulinho, Svensson. Önlerinde 6 numarada Demir Ege, 8 numarada Orkun, onun önünde Rafa. Sol kanatta Mario, sağda Rashica ve forvette Abraham’ı bekliyorum. Eğer ilk yarıda gol gelmezse, Rafa’nın kanada, Orkun’un 10 numaraya, Gedson’un ise 8’e geçeceği bir dizilişle daha üretken olabiliriz.

Hazırlık maçlarında köy takımlarından yediğimiz goller düşünülünce Beşiktaş bugün hem atacak hem de yiyecek gibi duruyor.

Ne olursa olsun, kazanan Beşiktaş olsun!

Kupon miktarı 1000₺
Kupon oranı 1.83
Kupon kazancı 1830₺

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
@2.5 ÜST ORAN 1.83 10/10

Türk takımlarının yıllardır çözemediği sorun: eleme maçlarına hazır kadroyla çıkamamak. Yine yetişmeyen transferler yüzünden kanatları eksik bir şekilde sahada olacağız ve rakip tanıdık: Shakhtar.

Bize yabancı olmayan bu ekip, Kiev’le birlikte ne zaman kuraya katılsa karşımıza çıkıyor ve henüz onlara karşı galibiyetimiz yok. Her ne kadar savaş ortamı olsa da, kadroları Brezilya–Ukrayna karması gibi ve piyasa değerleri Beşiktaş’la neredeyse eşit. Avrupa tecrübesi de cabası. Üstelik Arda hocanın Beşiktaş’ı iyi tanıdığını ve ona özel bir planı olacağını düşünüyorum.

Beşiktaş cephesinde ise kalede Mert; savunmada Jurasek, Uduokhai, Paulinho, Svensson. Önlerinde 6 numarada Demir Ege, 8 numarada Orkun, onun önünde Rafa. Sol kanatta Mario, sağda Rashica ve forvette Abraham’ı bekliyorum. Eğer ilk yarıda gol gelmezse, Rafa’nın kanada, Orkun’un 10 numaraya, Gedson’un ise 8’e geçeceği bir dizilişle daha üretken olabiliriz.

Hazırlık maçlarında köy takımlarından yediğimiz goller düşünülünce Beşiktaş bugün hem atacak hem de yiyecek gibi duruyor.

geçen cska maçı 0-0 bitmiş dost :D ilk maçları temkinli oynarlar dedim :D

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
bu oran temiz 2.5üst olur sadece ilk yarı 1 gol çıkması yeterli

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
geçen cska maçı 0-0 bitmiş dost :D ilk maçları temkinli oynarlar dedim :D
%100 biliyom diye iddaam olmadı ki açılış maçı riskine girdim ilk yarı pozisyon çok vardı da karşı karşıya kaçırdı kaleci orenburg sutu cıkardı mükemmel filan. 2. yarı uyumusum bile inancım kalmayıp hesap et :D Dün mesela 2.45 orandan santos üst geldi 2.18den cruzeiro kg yattı. Maksat zaten kafana yatarsa eşlik et kafana yatmazsa emeğe saygı de geç. Hep kazansam burda ne işim var allasen :D

bu oran temiz 2.5üst olur sadece ilk yarı 1 gol çıkması yeterli
bu defansla ilk yarı yeriz biz kendimizi biliyom ya 2. yarı da dediğim gibi mario çıkar oraya rafa geçer orkun 10 geçer gedson 8 geçer iyice hücüm anlamıda gol buluruz diyorum. Ne olursa olsun öncelikle beşiktaş şu turu geçsin de

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
40 dakikada won.

@2.5 ÜST ORAN 1.83 10/10